Landets ledare inom motion och kost >> Hälsa

Kommer du aldrig att kunna gissa ålder denna super pigg mormor

Veronica Dalsnes 15 jan 2014

78 år gammal rnestine från altimore under 2010 var världens äldsta kvinnliga kroppsbyggare. Den super pigg mormor under de senaste åren har inspirerat miljontals människor världen över.

Hon står upp när andra knappt lyckats komma upp. Och efter meditation knyter hon skallen och kör en runda av 16 kilometer. Senare på dagen utövar hon styrketräning i ca 1 timme 45 minuter. fteråt är hon en personlig tränare i flera klasser.

Med nästan 70 kg i bänkpress, hon är starkare än många av dagens ungdomar. Hon är också medveten om vad hon äter och säger att hon är ca 1700 kcal per dag och försöka få i en fast portion grönsaker, ägg och magert kött varje dag.

började träna för 20 år sedan

Medan många svär vid fläsk dyra krämer och superfoods, anser super pigg mormor som ungdomens källa är under utbildning. Hon vill vara en inspiration för mogna människor och visa att ålder inte behöver vara ett hinder.

Även om hon började träna som en 57-årig efter att ha provat en baddräkt och var missnöjd med hur hon såg ut. Med andra ord är det aldrig för sent att börja!ADVERT

Mest populära