Landets ledare inom motion och kost >> Uthållighet

Vad är effektiv teknisk utbildning?

Publicerad 15 november 2012

Senast ändrad 28 juni 2014

v Øyvind Sandbakk - utbildning. nej

Här är en enkel introduktion till vad effektiv teknikutbildning och god inlärningsteknik är.

Du bör ha ett fokuserat fokus på att utveckla tekniken under alla "vanliga" träningspass. "ll utbildning är teknisk utbildning" är en term som karakteriserar bäst! Det bästa verktyget för att utveckla tekniken är därför att skapa sessioner där de viktigaste tekniska uppgifterna prioriteras. Låt terrängen lära dig!

Övningsteknik, så högre hastighet än i tävlingar: Om du kan utöva tekniken avslappnad till 10-20% högre hastighet än konkurrens, kan du också slappna av under tävlingen. Många löpare använder slår nedförsbacke för att utmana tekniken. Syftet är att uppnå bättre samordning.

Mästarens lärande är ett annat effektivt sätt att utveckla bra teknik. Det innebär att utövare arbetar tillsammans för att lära av varandras styrkor. tt placera bakom bra utövare i en teknik kan vara mycket effektiv både att lära av varandra och att veta när en egen teknik fungerar optimalt:

I idrott där idrottare tränar mycket utan att tränaren är närvarande kan det vara smart att dela ut träningsgruppen i turné- eller träningsgrupper som arbetar tillsammans, känner varandra för arbetsuppgifter och utmanar varandra för att behålla rätt fokus.

ffektiv teknikutbildning är därför att träna mycket och på rätt sätt!

ADVERT

Mest populära