Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Denna veckas träning - utfall

Publicerad 18 FUI 2013

Senast ändrad 24 Jun 2014

v Frode otevatn - utbildning. nej

Uka övningar ökar sina skinkor och lår. Övning kan utövas var som helst och du behöver inte nödvändigtvis utrustning för att slutföra det.

Övning är mycket effektiv för skinkorna och låren. Om du ger extra motstånd i form av axelband eller vikter i dina armar, måste kärnmusklerna också fungera för att stabilisera din överkropp.

Övrig utrustning som kan användas är västväst, Kettlebells (se bilder) och slingar. Övningen kan också utföras utan extra extern belastning. Då kan det enkelt göras överallt.

Muskler som blir utbildade

Muskler som tränas är främst främre lår, rygglår och sedationsmuskler. Med extra yttre stress måste kärnmusklerna också anslutas för att stabilisera överkroppen.

Utföringsform

1. örja med båda benen, så att dina knän har en liten båge. ena måste ha ca. höft bredd avstånd. Om du har problem med att hålla din balans, försök lite bredare avstånd mellan benen.

2. Sänk dina knän så att dina knän är på väg 90 graders vinkel. Se till att tårna är framför knäet. akbenen bör nästan röra marken. Tryck upp och repetera.

Variation

Du kan välja mellan att träna en fot i korridoren eller träna på andra foten. esultatet finns i många varianter. Om du vill ha variation kan du också uppleva delade resultat eller bulgariska resultat. Övningen här passar snyggt till nybörjare och framåt.

iskfakta

Vanliga misstag är att utföra träningen så att ryggen är krökt. Sträva efter att ha raka tillbaka och täta kärnmuskler. Se till att tårna är framför knäna och inte skadar knäna. Förflyttningen ska också gå så mycket som möjligt genom höftledet och inte knäleden.

ADVERT

Mest populära