Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

WB-TV: Tommi Thorvildsen har öppnat en ny butik i drama

Iform. ingen hans videoposter ndreas dolfsson var på öppningsfestet

Under de senaste 20 åren har Tommi Thorvildsen blivit ett känt namn inom kroppsbyggnads- och fitnessindustrin i orge och i övriga världen.

Han har tävlat, utbildat och arbetat bland de största, och anses idag vara en av orges bästa kroppsbyggare.

Tommi utmärkte sig tidigt i bodybuilding. Han började träna vid 15 års ålder, vilket snabbt utvecklades till en livslång passion. Den första norska mästertiteln han tog in 97. ågra år senare, i början av 2000 tävlade han som en professionell bodybuilder i världens topp. Han konkurrerar fortfarande på den professionella nivån i denna sport idag.

Tommi har bott i åratal som kroppsbyggare, bortom våra gränser. Han har bott i två år i elgien, där han arbetade för Performance utrition. Dessutom flyttade han till ngland där han arbetade vid Temple Gym för Dorian Yates (6 gånger Mr. Olympia). Senare reste han till US där han arbetade i över tre år som en professionell bodybuilder. Under denna tid sponsades han av Weider, som är känd för att sponsra och samarbeta med de bästa idrottarna i världen. Detta har resulterat i flera rapporter, bland annat träningstidningar som Flex, Muscle & Fitness, Muscular Development, Ironman och ody. Han har också spelat in träningsfilmer, bland annat Viking Strong eloaded.

ADVERT

Mest populära