Landets ledare inom motion och kost >> Kvinnor

Uppdaterad: 18 miljoner har nu sett Suzanne Svanevik på YouTube

Veronica Dalsnes Feb 12, 2013

orge tuffaste 17-årig som heter förmodligen Suzanne Svanevik och kommer från Fairlight, 9 km väster om ergen. Suzanne har tränat CrossFit i 2 år, men det var bara i oktober förra året, hon blev mycket bekant.

I slutet av oktober förra året släppte CrossFit ergen en video av henne på YouTube. Strax över tre månader senare hade det lyckats få 8, 7 miljoner sidvisningar och toppade listan över den populäraste sportvideon. u är det upp till nästan 16 miljoner visningar.

utbildning video visar Suzanne genomföra ett träningspass inklusive gymnastik, OS-lyft, och mer traditionella Styrkelyft övningar.Det här är Suzanne Svanevik

  •  50 kg.
  •  Vänd och gymnastik.
  •  ygg muskler, bli starkare och tävla i CrossFit.
  •  Kvalificering för egionals (M) den 6 mars.

kommer att konkurrera om tre veckor

Suzanne har ett mål att konkurrera i CrossFit Games senare i år. För att kunna göra detta måste hon först få igenom flera enkla kvalifikationer. Den första går ut från stallet 6 mars och varar i fem veckor. Här kommer alla deltagare att utföra fem träningspass, en för varje vecka.

Den första kvalifikationen är öppen för alla, och sessionerna publiceras på internet. Dessa måste då godkännas av det gym du tränar på. lternativet är att inkludera en video av att göra övningarna.

Suzanne lyckas i den första kvalificerade rundan i väntan på de regionala finalerna för uropa. Den här finalen är från 17-19 maj i allerup, Danmark. Här möts och kämpar de bästa för att komma vidare till världsfinalen.Samtidigt ...

Kolla in dessa videoklipp

ADVERT

Mest populära