Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Denna veckas träning - propeller

Publicerad 11 ovember 2012

Senast ändrad 28 Juni 2014

v Frode otevatn - utbildning. nej

Hur är det med att prova en övning som praktiskt taget utbildar hela kroppen och ökar fettförbränning?

Denna veckas träning är en helkroppsøvelse att man ska behöva växa programmet om målet är att bränna så många som möjligt av kalorier och snabbt komma i form. Truster är den främre böj- och axelpressen i en övning. Förutom att öka styrkan hos flera muskelgrupper, övar du koordination och flexibilitet.

Muskler tränade

Här tränar du låren, sits / höft, kärnmuskler och axlar och triceps. Övningen är lämplig för alla. Men som med alla nya övningar måste du anpassa lasten genom att lära sig teknik.

Utförande

Håll stången framför yoke position, ben något av axelavstånd, rak punkt något. Stången vilar på bröstet och axlarna med händer, armar och armbågar under skenan. lbuene pekar framåt som det blir en plattform så att polen kan vila.

Gör en rak ryggböjning, håll huvudet neutralt, dra åt kärnan och armbågarna uppåt.

är du närmar dig toppositionen på den främre böja, tryckstång som helst i farten samtidigt med ben och armar tills armarna är helt utsträckta. Det är viktigt att påpeka att den sista pressen inte bara är fattig utan också benen. Sänk stången till bröstet.

Upprepa.

isker

Inte alla har rörligheten för att komma ner i en krök av stången fram och armbågar tillräckligt hög. örja med att hantera en ljusstång. Om du kämpar med hinder i höften, baklår eller axlar måste det korrigeras om du börjar träna. Många kämpar för att hålla armbågen tillräckligt och smuler och faller fritt. Stram kärnmusklerna, bröstet och blicken.

ADVERT

Mest populära