Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Trender 2014

Publicerad 4 jan 2014

Senast ändrad 24 juni, 2014

y Frank izzo - utbildning. nej

ytt år och nya möjligheter! Här är årets träningstrender.

De utbildningscentrum exploderar

fter nyår, är det uppenbart att folk vill besöka fitness center för att bli av med "Christmas kött". Det är inte ovanligt med komplett gym i januari. CSMs (merican College of Sports Medicine) Trend List för 2014 hjälper till att öka detta. Deras förutsägelser som visar de mest populära träningsaktiviteterna i år är aktiviteter som du huvudsakligen kan göra som medlem i ett gym.

Trendlistan är baserad på feedback från 3815 utbildningsexperter världen över som kan välja mellan 38 olika typer av träning.

1. Vad är HIIT?

Hög intensitetsintervallträning (HIIT) visas högst upp i listan. HIIT är en träningsform som körs på X antal intervaller med en tidsperiod som sträcker sig från 10 sekunder upp till 90 sekunder. Korta intensiva intervaller där du kan välja att springa antingen uthållighetsbaserade intervaller, styrintervaller eller en kombination av dessa.

xempel på kombination session kan se en sådan som:

  • Dynamisk uppvärmning 5min
  • 1x1x10 på löpbandet: 1. 5% gradient, 1 min vid måttlig hastighet (10 km / t) x 1 min rätt takt (14 -15 km / h). Detta upprepas 10 gånger, dvs 5x i måttlig takt och 5 gånger i rätt takt. Total tid 10 min.
  • 5 cirkel utövar helst bör engagera hela kroppen (se trend nr 2 i CSM trend skalning, är träning med din egen kroppsvikt något som också är en trend i dag) Prov 5 övningar kan vara: 1) Utfallet Gang med 5kg vikt Platte. 10 reps på varje sida. 2) Skjuttryckningar: Tryck-utförs på medicinsk boll eller i steglådan. 12 reps 3) Dynamic Plank: Planera positionen med fot och fot. Så här håller du bra planeringsteknik startposition för en viss tid, till exempel 30 sekunder. 4) 3D-resultat: esultat, Sida och akåt. Du är i samma position med stoppfoten. 9 reps på varje fot, dvs 3 fram, 3 till sida och 3 bakåt. 5) V-ups: ack ligger i startposition, lyft armar och ben i synk så att du strävar efter att Touche tårna med händerna. n V-liknande position efter strävan. 10 reps.
  • lla 5 övningar görs med minimal vila och bör ta mellan 5-10 minuter att utföra. Total tid 5-10 min
  • fter dessa 5 övningar, upprepa 1x1x10 på bruket och ha gjort ca 30 min effektiv träning.
  • vsluta med 5 min nedförsbacke / dynamisk sträcka.
  • För de mer avancerade är det tydligt möjligt att utföra 2-3 runda styrka i kombination med styrkaövningar. Var noga med att vila 1-2 minuter mellan varje runda och se till att träningen inte överstiger 60 minuter, inklusive uppvärmning och nedförsbacke.

Detta kan vara ett exempel på HIIT-utbildning som är både effektiv, rolig och motiverande att utföra.

ränn fett och kalorier med dessa övningar!

2. Vad är kroppsviktsträning?

Kroppsviktsträning är styrketräning med minimal utrustning. Denna form av utbildning är "tillbaka till grundläggande". Vanliga övningar är olika variationer av armhår och kroppshissar.

Muscle-up är populär kroppsviktsträning.

3. Träning i Fitness Center ktiviteter

llt fler letar efter olika utbildningsprogram som ger kompetensen att arbeta i gymmet. Det kan vara utbildning som träningsövervakare, personlig tränare eller gruppträningsinstruktör. Här är det viktigt att vara kritisk mot de olika spelarna innan man väljer ett val.

4. Styrketräning

Styrketräning i fitnesscentret blir alltmer populär hos både kön och alla åldersgrupper. Flera har upptäckt alla positiva effekter som denna träning har.

Styrketräning är medicin

5. Träning och viktminskning

Tillsammans med en förnuftig diet har träning en nyckelfunktion för övervikt som kommer att gå ner i vikt. Tränings- och dietexperter använder övning som ett viktigt hjälpmedel i kombination med låg kaloriintag för att hjälpa överviktig kontroll kroppsvikt.

Hela undersökningen kan läsas på CSMs webbplatser.

ADVERT

Mest populära