Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Behandlingspartner: Hitta någon att svettas med - en bra träningspartner!

rbetar du ensam? Är det dags att hitta någon du kan träna med?

I den här artikeln lär du dig vikten av att ha en bra träningspartner.

Många har säkert hört frasen "Goda vänner är svåra att få, försök att vara en bra vän själv". Denna term gäller även förhållandet mellan träningspartner. Det innebär att hitta en bra träningspartner är lika viktig som att vara en bra träningspartner själv.

n bra träningspartner kännetecknas av att hjälpa honom med snabbare och bättre framsteg medan en dålig träningspartner är en som håller dig tillbaka.

Se till att du hittar en träningspartner som är lika motiverad som du eller mer.

Om du upptäcker att personen inte lägger till din träning, prova en annan träningspartner. Om du inte gillar det, gör saker på alla sätt på din väg. Men för många av oss är det en bra idé att ha en träningspartner närvarande. Dessutom är det mycket roligare att träna med någon än att träna ensam.

För att både dig och din träningspartner ska få ut det mesta av dina träningspassar, borde du ha samma mål.

Om du vill lägga på muskelmassa under de kommande sex månaderna hittar du en som också kommer att vara densamma. Istället, om du väljer en träningspartner som har som mål att köra maraton under en viss tid, kommer du snabbt att få reda på att du spenderar tid på olika ställen under träningspasset. Du vill arbeta med styrketräning, medan din partner kommer att använda träningsutrustning och därmed sammanfalla träningspunkten.

Det är dessutom viktigt att välja en träningspartner som gillar att träna på samma sätt som du gör. Det spelar ingen roll hur tung eller lätt du tränar. Tyngden kan alltid justeras, men hur snabbt eller långsamt, många sett eller får träna tidigt på dagen eller sena är alla dessa saker viktiga när man väljer en träningspartner.

Oavsett hur vädret är, hur mycket sömn du hade dagen innan eller hur du känner, förväntar din träningspartner att du ska dyka upp på dina träningspass. tt bara ha ett sådant tryck gör att många som kämpar för att komma till träningen faktiskt kommer till träning. Genom att gå till träningen har du tagit det första steget mot att uppnå ditt mål.

Det är emellertid viktigt att båda mötena träffas vid den överenskomna tiden. Om någon av er misslyckas med att träna vid rätt tidpunkt eller ofta blir sent, kommer det inte bara att förstöra partnerens träning utan också din egen. Under träningspasset kan din träningspartner vara till stor hjälp. Till exempel kan han trycka på dig för att ta en extra repetition eller köra negativa repetitioner. n annan fördel är att ibland kan du tävla med varandra så att man försöker lyfta mer än den andra, springa mer eller mer repetitioner.Du tävlar inte om att vinna varandra, men använd tävlingen för att skapa sin egen träningsatmosfär, så att de svåra arbetena är möjliga.

Genom att kombinera den kunskap och erfarenhet du har kan du nå ditt mål mycket snabbare än om du gjorde det ensam.

tt ha en person närvarande som stöder dig när du gör det bra och bra med ditt träningspass kan vara mycket motiverande för vissa och kanske den enda anledningen till att de fortsätter att gå till planen. är du går igenom samma sak förstår du varandra bättre och det blir lättare att puscha varandra.

Det är kul att ha en bra träningspartner, men att ha en dålig träningspartner kan vara en katastrof.

Det är inte alltid så att ett träningspartners relation fungerar. rbeta inte med någon om han verkligen hjälper dig!

ADVERT

Mest populära