Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Nyårstrening?

Publicerad 31 december 2010

Senast ändrad 28 juni 2014

Genom ven otevatn-utbildning. com

Tusentals norrmän har utbildning som nyårslöfte, och många Facebook-användare nu börjar ta utbildning löftet för 2011. n av de viktigaste sakerna du kan göra för att lyckas är att nämligen berätta för andra om dina mål.

- I en tid där vi sitter oss sjuka, jag tror att många människor tycker att det är okej att visa att de tar ansvar för sin hälsa genom att betala Training Promotion, säger Trond vald Hansen i Sportsbransjen som tillsammans med oede metod bakom tränings Promotion.

- Vi vill samla alla som fokuserar på träning 2011 på Facebook, säger Lis Pedersen Strøm i oede.

tt par tusen norrmän har redan lyckats lämna löftet om utbildning minst två gånger i veckan.

- I det dagliga är våra många butiksanställda mest åtagit sig att hjälpa människor med rätt utrustning, så att de får god aktivitet upplevelser, säger Trond vald Hansen.

- Samtidigt vet vi att många behöver lite extra motivation för att komma igång. Med träningslyften får du chansen att sparka dig tillbaka, säger han. Som en beundrare i sportbranschen representerar Hansen 90 procent av landets sporthandlare.

- I över 35 år, norrmän har kunnat gå ner i vikt med oede metod och på våra kurser, vi har många gånger upplevt hur viktigt det är att stödja varandra och berätta för andra om dina mål, för dig att vara framgångsrika i att uppnå dem. Därför är vi på träningslocket! säger Lis Pedersen Strøm, som är VD för Grete oede.

Training. nej önskar alla ett gott nytt år!

Kolla träningslyften här

ADVERT

Mest populära