Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Täta bröstmuskler? Fix det om några sekunder!Vi vet mycket om vilka problemområden som finns i skuldror och nackdelar, men inte alltid vad vi ska göra för att fixa detta på bästa möjliga sätt.

Du kan få mycket hjälp genom behandling, men i det långa loppet måste du göra saker själva, vilket kommer att leda till en mycket bättre effekt. röstmusklerna är vanligtvis mycket täta med tanke på vad vi gör i vardagen och inte minst på träning.Det är generellt bra att vara tätt, men när det gäller specifika muskelgrupper kan överdriven täthet leda till ett brett spektrum av problem. är det gäller bröstmusklerna, sedan axlar, nacke och arm upphov till problem, både lokalt och inte minst systemiskt om avklemning av nerver och blodkärl är ett faktum. ågot som mycket ofta bara det, ett faktum. Yrsel och domningar i dina händer? Karpaltunnelsyndrom? SOLUTT inte tills du har kontrollerat vad som händer i axelkomplexet. Thoracic Outlets syndrom? är mycket vanligare och det finns många problem att klara av, men en av de största stötarna är pec minor.Är handleden det som är problemet, eller är det möjligt att använda en hatt och tänka lite längre? ?Det är inte tänkt att gå djupt in i det just nu, men titta bara på bilden här. Vad händer när de två musklerna (respektive vågar och pec mindre) som illustreras här ritar mer tillsammans än de normalt skulle? Finns det något som är pressat? Om så, vad?

Jepp ... nerver och blodkärl. Ja, vi stanna där jag tror att gå in på detaljer om de problem som detta skapar i en kommande artikel, men återigen, har du stickningar och / eller nedsatt cirkulation i armen och fingrarna, så för guds skull?

KÖP 锟 斤 拷 DTT Ä VÄG HYPPY!  1. örja med en tennisboll (sedan övergår i något hårdare som en Lacrosse bollar eller golfball) och placera den framför och något nedanför axeln.
  2. pplicera ett relativt hårt tryck på det.
  3. Flytta armen upp till sidan så mycket som möjligt, fortsätt trycka.
  4.  Sänk armen tillbaka och J, du kommer fortfarande att hålla trycket.
  5. Lätt tryck och fall när du skriker? hah, det var gott! ? .
  6. Upprepa 8-12 gånger.

. Det kommer att bli ganska dåligt, så du kan behöva byta positionen för bollen tills du hittar rätt poäng. Om du har problem med att hitta dem, kontakta mig och jag hittar dem för dig. Jag garanterar en upplevelse som du snart kommer att glömma.

ADVERT

Mest populära