Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Denna hemliga ingrediens för framsteg!

Förskott beror på en sak ...

*** Mer information om hur man övar och äter bättre gör att du kan komma närmare dina mål .

Tyvärr kan det också leda till det motsatta, nämligen, resultat saknas! Hur kunde det vara? Och vad är verkligen den hemliga ingrediensen för framsteg?

Training?

Du måste träna för att uppnå dina träningsmål. Det är uppenbart. Du vet att det är kritiskt med korrekt teknik för framsteg. Du vet grundläggande övningar som squat, marklyft och bänkpress (eller varianter av dem) är viktiga. Du vet att du måste se till att du blir starkare eller ökar din träningsvolym över tiden för att komma framåt.

Du vet att du måste ha den träningen, men är du säker på att det inte är den andra träningen du verkligen behöver? Kanske båda är bättre? Den träningsmetod du följer nu har förmodligen förlorat effekt, så du måste ändra varje session för framsteg.

Diet?

Hmm, ska jag ha 45, 6 gram protein eller 47 gram protein för denna måltid? Ska jag äta 3 eller 5 måltider? n matsked omega-3 du säger? Hur många gram är en matsked? ! Diet är viktigt, men det spelar ingen roll om du inte tränar hårt. För att få sex-pack? Ja, ibland finns det en förändring i kost, men vem fan bryr sig om sex-pack på en benlinje? ra jävla ...

Den hemliga ingrediensen

Framsteg beror på en sak. tt du gör vad du sa att du borde göra. Om du har en plan kan du enkelt och enkelt följa det. Om du inte gör det kommer du inte ta reda på om det verkligen fungerar eller du är lika länge. Du kommer inte hitta någon speciell övning som omedelbart kommer att göra dig framsteg och det är ingen mat som magiskt ger dig en superform.

Detta är inget annat än? sunt förnuft? , men jag stöter mig ens upp här. Man kommer alltid att vara nyfiken och kunskap är ett kriterium för framsteg, men det är inte ensamt. ISTS och möter träning och KICK SS när du har sagt att du ska göra det är äkta? hemlighet? ingrediens.

Kakel fungerar inte.

Vad du kan göra med mil i buggen ...

irik Sandvik

www. irik Sandvik. com

li av med och förebygga skador och kronisk smärta?

Programmet som garanterar muskel tillväxt i 12 veckor.

Lösningen till dina gäldenärer!

ADVERT

Mest populära