Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Saker som irriterar gymmet ...

ULL

Det finns saker som är helt enkelt irriterande i livet. På många sätt är det upp till individen hur man möter sådana saker, men det finns några saker man helt enkelt inte är redo att vänja sig vid.

I ett ansträngt försök att flyga huvudet efter en frustrerande träning skriver jag lite om vad jag upplever som en negativ i gymmet.

1) Människor fuskar på alla övningar?

Du har sett dem ... De? stark? killar på gymmet som är i brygga med benen på bänken och lyfter din rumpa en meter eller två för att lyfta cirka 1/5 av en normal bänkpress, de som kastar sig bakåt få upp alltför tung biceps vikt den första biten, den vilken glider bakåt i början av pull down etc? Tja, det borde inte verkligen störa oss andra som tränar, men det finns två saker som är lite av ett skämt med allt. Två stamgäster går bland några av dem, en är den mest slående ... Varför är inte dessa killar som höjer så mycket tyngre än de andra större än de är? ? Det är ingen av dessa killar som har utvecklat muskelmassa för att kunna lyfta dessa vikter? Och nummer två; Det är samma killar som faktiskt ser och tittar på, och nästan appellerar till dem som faktiskt gör övningarna rätt med lägre vikter ... Kommentarer som? Vad är luften i hans muskler? ? kom och de ser faktiskt inte att de är det stora skämtet.

Undertecknade mig själv var en av dessa i sina unga dagar ... Fokus var att lyfta så mycket som möjligt, tyvärr på bekostnad av teknik. För min del, jag vaknade upp när jag såg att jag tränade bicepcurl bredvid någon som har varit på den nordiska toppskiktet i bodybuilding tungvikt och att han tillbringade 30% lägre vikt än mig ... Trots att hans armar var mycket större en mitt. fter någon vägledning från den mannen såg jag att jag inte var nära så stark som jag trodde, om jag låter musklerna göra jobbet, i stället för gravitation.

2) Vem är enheterna i en halvtimme i släden?

Ja, de kommer inte heller härifrån. De tar en maskin, eller en position i fertiliteten, och kommer att göra 20 halvhjärtat, med 5 minuters samtalstid med en annan mellan varje uppsättning. är någon frågar att köra in mellan ger de en? halv aggressiv? svar ala? Jag har 4 sett igen, okej? ? ? innan de kommer tillbaka och pratar med en eller annan kille. Detta gör att du som vill komma in i gymmet, gör vad du vill, och gå ut för att komma i din bransch kan glömma allt det arbete som dagen ... ftersom vissa skräp tönt har flyttat dit, och vägrar att flytta innan han har betalat ut med sidmanen för hela sitt liv utanför gymmet. (Som bör vara ganska liten så länge han måste vara där på en övning tar en timme!)

tt människor går till jobbet motiverade och intensivt och går ut igen är en sällsynt sak i dessa dagar.Samma med normal folkpraxis öppnar man för en annan tränare att springa in mellan dina raster.

Tragisk, men en stadigt växande trend.

3) De som gör bicepscurl i squat rack ...

fröken Förstå mig rätt, om människor kommer att träna dina biceps, och utsätts för den typ av punkt 2, jag förstår detta ... Men, Det finns många människor som upptar de gratis erbjudanden som finns i ett gym, trots att det finns otaliga hantlar, barer etc bortom vilka de skulle kunna använda. Det är lite irriterande att vänta på squat / ground eftersom någon absolut måste stå i knästället för att köra sin bicepscurl. Detta är verkligen ingen biggie, de flesta av dem tror knappast det, men det är alltid förtret för dem som faktiskt gör något tungt och väntar på att någon ska ta över platsen där bara för att göra något de kunde lätt gjort med pol ligger på golvet 3 meter längre bort från spegeln.

Tja, det var verkligen en? även terapeutisk? skriva jag gjorde för att försöka att inte irritera mig att jag stöter på dessa 3 typer på en gång varje gång jag tränar ... För dig där ute känner du säkert några av dessa och om någon av dem som läser detta kanske vet ens kvar i detta? Tänk på det. Gymmet är ett samhälle, inte bara för de stora, hårda och starka, utan även de som tränar, de som smala, de som bara vill ha en hälsosam livsstil. Försök att vara populär hos dem runt dig, för det skapar en miljö där alla kan arbeta sida vid sida mot sina egna mål.

Läs också: 10 irriterande saker

Skrivet av Lars Helge Kristensen:

Har kandidatexamen inom idrotten / utbildning från college. Han har också tävlat i strongman

ADVERT

Mest populära