Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Vinnaren är en produkt som fungerar för allt.

 (oka, asy etc.) 

 (diet med lågt kaloriinnehåll) LCD används för att snabbt växa och Gainer är populärt för dem som har problem med att få vikt, såväl som kroppsbyggare och träningspersonal.

Lågkalori Diet bör vara mellan 800-1200 kalorier om dagen. Proteininnehållet får inte vara mindre än 25% eller mer än 50% av det totala energiintaget per dag. nergihalten från fett ska inte vara under 4, 5g (linolsyra) per dag eller under 1 g per måltid.

Priset på 1 kg LCD milkshake är cirka 450-500 kr och för utvalda vinnare under 150 kr.

Här har vi jämfört två välkända produkter på marknaden för att jämföra energifördelningen av de två produkterna:

 (vald Gainer från en av våra annonsörer per 35 g)

 • oka 56, en gr - Gain: 55 gr
 • oka 8, 9 GI: 5 gr
 • LCD innehåller viktiga fettsyror och vita / minerala eftersom många människor dricker detta utan att behöva äta vanlig mat. Därför är det viktigt att alla viktiga näringsämnen är närvarande i produkten. Det är inte tillåtet att ringa en Gainer för en LCD-skärm eftersom det inte finns några extra fettsyror och vita / mineraler som följer lagarna i den sk Calorie Diet. Om du tar en mulitivitamin / mineraltablett och tillägg av en bra olja samt vinnaren, har du alla näringsämnen du behöver. I alla fall skulle jag rekommendera att använda en till två vanliga måltider för en sådan diet. Innehållet i en extra måltid bör vara: rik på fibrer för matsmältningen, en proteinkälla av kyckling / ägg / magert rött kött eller liknande, hälsosamma fetter från vegetabilisk källa, fisk eller oljor, bör kolhydrater vara från grönsaker / sallad eller lite grova korn produkt.

Om frukost eller middag ska vara denna regelbundna måltid ska du använda förutom pulvertillskottet.

LCD-dietten blandas med skummjölk. Om vi ​​blandar en rekommenderad dos och göra samma sak på vinsten axeln så vi får denna energidistribution:

oka dieter (vald Gainer från en av våra annonsörer per 35 g) Fiber:

 • skall vara 5 liknande att delar under dagen. Jag rekommenderar att du har tagit en liten men näringsrik snabb måltid också. Som du kan se är likheten stor. Du behöver ett multivitamin / mineral, lite tillsats av fettsyror och se till att din vanliga måltid innehåller minst 5 g fiber om du använder Gainer istället för en LCD.
 • n fördel för Gainer förutom priset är smak. Tillägget av fetter och vit / mineraler som finns i LCD är något som beskrivs i smak, gör det svårare att få god smak av produkten. Smaken är väldigt viktig för att upprätthålla en sådan diet.
 • De flesta LCD-produkter jag har sett innehåller ärtprotein att få ner kostnaderna, även om proteinkvalitet av sådana produkter bör vara över om standard (80%) sedan vassle i Gain ren av mycket bättre kvalitet.
 • Porsionspåsar lägger till extra kostnad för produkten

  LCD-skärmen blir lättare att blanda eftersom du har bärbara väskor i förpackningen. På Gaineren finns en del av scoop med, en full scoop är en dosering. Du kan ta med doser i en liten plastkopp. Det är faktiskt kostnaden för en sådan del påsar som utgör mycket av skillnaden i kostnaden för en LCD, inte innehållet i produkten. Men för att vi är lat och vill ha det enkelt, säljer det fortfarande mer om du måste dela dig själv, vilket tar 10 sekunder.

  fter träning

  n vanlig del av LCD eller Gainer passar utmärkt för träning. Maten absorberas snabbt i kroppen och gör att musklerna snabbt kan repareras och energi kan fyllas på. För de som vill gå ner i vikt är det väldigt viktigt att du börjar vårda strax efter träning. Du får bättre resultat från träningen. Även en liten progression av fina muskler på sätet och de andra ställen du vill forma kroppen gör att förbränningen går väsentligt snabbare. Om du undviker denna extra näring för att konsumera mindre näring hela dagen, kan jag lova dig att göra ett stort misstag. Även om du konsumerar mindre kalorier, kommer kroppen också att brinna mindre under dagen och resultatet av träningen blir dålig. Jag har upplevt tillräckligt med kunder för att det inte längre finns något tvivel om vad som är rätt.

  ADVERT

  Mest populära