Landets ledare inom motion och kost >> Samhälle

Miljö du associerar för att förhindra dig från att uppnå resultat

Camilla 20 juni 2014

Det är inte alltid dig själv du är skyldig om du kämpar för att uppnå resultat i viktminskning eller förändring av livsstil. 

"Herregud, du har med dig kanin Supplies för lunch !?"

  • Har du någonsin blivit gjorde narr av dina försök att få sundare vanor av vänner, familj eller kollegor?
  • Har du någonsin upplevt att du dömts eller lurats på grund av den medföljande lunchen du äter i skolan eller jobbet?
  • Har du någonsin dömts för att du inte beställer söta drycker eller alkohol i baren under middag eller andra sociala möten?
  • Har du varit "skyldig utlösad" för att beställa något hälsosamt vid restaurangen?
  • Kommer du uttråkad eftersom du gör normal tid eftersom du vill ha tillräckligt med sömn?
  • Har du hört att du är galen eller extrem, bara för att du väljer att spendera tid på motion istället för att spendera tid på kaféet eller i soffan med TV: n?

llt detta kan hjälpa dig att inte uppnå önskat resultat när du försöker leva en hälsosammare livsstil eller försöka gå ner i vikt. Människor är sociala köttätare och vi påverkas väldigt lätt av dem runt oss. Vi låter oss lätt manipuleras av kollegor, vänner och familj att tro att det vi försöker uppnå är inte möjligt, eller att det inte är normalt att leva så "överdrivet frisk", eller att det omöjligen kan vara hälsosamt att vara "over-fokuserade "på den hälsosamma livsstilen.

Hur kan du verkligen lösa detta problem? Det är inte alltid lätt att vänja sig vid den andra kinden. Men jag tror att om du verkligen kommer göra en livsstilsförändring, eller har en stark önskan att gå ner i vikt, så det är viktigt att du är lite envis och stå på även om du kanske vill få en upphöjda ögonbryn eller två. Om du fortfarande hör felaktiga kommentarer om varför det är bra att ha hälsosam lunch, le och kom med motiverade skäl varför väljer du att göra just det. Om det fortfarande inte accepteras höjer du huvudet och tar det med ett ännu större leende och säger att detta är ditt val och att de ska respektera det. Du tittar inte på dem trots att de väljer att äta en ost och hamburg till lunch och gärna ta en rök till efterrätt.

Om du låter inflytande och känsla såg ned på och förlöjligade s. G. . ditt val om att få en hälsosam mat, eller tillbringa tid i utbildning, då dem omkring dig "vann striden". Låt inte dig påverkas av andra. Det är bara de som mår bra, inte du.

Det är lag för att vara lite själviskt. Stå för dina val och dina önskemål, och du kommer också att uppnå resultat.

ADVERT

Mest populära