Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Testartikel

publicerad den 1 oktober 2010

Senast ändrad 24 juni, 2014

y Tarjei Vassbotn - utbildning. nej

Detta är ett test

Till och med otevatnjämna @ träning. com

Cand. Politik från TU med ett huvudämne inom idrott. Idrottslärare i high school och college och arbetat inom fitness industrin sedan 1995.

 Styrketräning med vikter, löpning, rullskidor och vandring på sommaren och vintern.

 Tänk långsiktigt och var tålamod. Insats med tiden ger resultat!

Tarjei VassbotnTarjei @ utbildning. nej

Personalutvecklare dvokat, Google Inc., Cand. Mag. Informatik / Matematik, arbetat med Internet sedan 1997 och har varit teknisk chef inom SOL och Onsite Solutions. Tidigare aktiv jurist. Train ute i alla väder!

Merethe Kvam, redaktör, HI. com

HI. nej - orges största hälsowebbplats. aserat på ordens mest använda referensarbete för läkare och hälsopersonal (orwegian lectronic Play Guide).

Marthe Lein, journalist, HI. com

HI. nej - orges största hälsowebbplats. aserat på ordens mest använda referensarbete för läkare och hälsopersonal (orwegian lectronic Play Guide).

Øyvind SandbakkOyvind @ träning. com

Post Doctoral och koordinator, TU Centrum för Toppidrett esearch

cademic och forskningsledare, Olympia Central orway

 ndurance utbildning och styrketräning, allmän fysisk träning med ett särskilt intresse skiidretter och friidrott, liksom vandring sommar och vinter.

 ygg din träningsfilosofi på professionella principer, men lämna utförandet av utbildning för att vara en konstform baserad på dina egna känslor och upplevelser!

Havard ØsteråsHaavard @ träning. nej

Specialist inom idrottsfysioterapi på osenborg Clinic i Trondheim. MSc från TU med ett huvudämne inom sport. Förste grads fysioterapeut vid sjukgymnastik vid Högskolan vid Sør-Trøndelag. D-tränare i längdskidåkning. Kurser som hålls nationellt och internationellt i samband med egen hälsorelaterad forskning.

 Längdskidåkning, Utflykter Utanför.

 Det bästa träningspasset är det som är viktigt! Motion är min medicin!

Även Hollingenhollingen @ träning. com

Graduate sport, sport psykologi, mellan psykologi, ½-årigt program i utomhus omsdal high school, sport, timlärare vid Molde University College, idrott. Fysisk tränare i Molde Football Club, tt lager och Molde två arbetade med mental träning för idrottare, medförfattare till fyra böcker inom idrottspsykologi / mental träning

 tt hålla sig i form, att vara ute i naturen, skidåkning, vandring på farten och paddla kajak.

 Träna smidigt och trivsamt!

Iben Krogsæteriben @ träning. com

Ungkarl Sports Science TU master träningsfysiologi och idrottsvetenskap ST Olav TU. Personlig tränare, kostrådgivning, kurser / föreläsare utbildning, hälsa och nutrition på Family Sports Club Skarnes

 Driver främst hjärt och styrketräning. Fungerar mycket med behandling av fetma.

 Fokusera på att njuta av dina träningspass. Tycker du om vad du gör om du vill fortsätta göra det på lång sikt!

Frode otevatnfrode @ träning. nej

Utbildad ISS-certifierad tränare, specialfält är diet och styrketräning.

thletes Performance: prestanda utbildning

leiko: Funktionell träning och kettlebells.

rbetade som PT i priset 10 år och har tränat kedjans mest älg PT senaste tre åren. Övning smart och varierad bredvid rätt diet.

lisabeth Innsetelisabeth @ träning. com

Cand. politik med stora ämnen inom sport från TU. Idrottslärare vid gymnasiet och högskolan. Har arbetat inom fitness industrin sedan 1996.

 Gruppaktiviteter fitness, styrketräning med vikter, vandring på sommaren och vintern, jogging.

 Summan av hälsosam kost och en aktiv livsstil ger dig en bättre livskvalitet. Du måste göra en insats för att få mer energi och vinst. Träna varierat, regelbundet och riktat. "Ha det roligt"!

Iselin Øverbøiselin @ träning. com

achelor of humaniora vid TU, rapportering och fotografi på Gateway College i ew York, och nu sista åren i journalistik, ungkarl på Volda University College.

 Tåg fyra till fem gånger i veckan. Kör mest på löpband utanför sommarsäsongen. Övningar styrka efter träning i träning (tre gånger i veckan). Har tidigare kört i fem år, dansar jazzballett, spelar handboll och går på friidrott. Har tidigare kört Grete Waitz-tävlingen i fem på varandra följande år. Den typ av träning som jag gillar mest är att simma ute i havet.

 är du går i löpbandet, ta med musik och berätta låtar istället för minuter. Tänk till att du borde köra åtta låtar och inte 30 minuter. Då koncentrerar du dig på musiken istället för att räkna enorma minuter!

Charlotte M. S. Karlsencharlotte @ träning. nej

Studier bachelorjournalistik vid Universitetet i ergen och kandidatexamen i folkhälsoprojekt med tonvikt på diet och fysisk aktivitet vid Högskolan i ergen.

 Känns bra att springa och träna styrka både med och utan vikter. Liten kärlek till vattenkokare. Särskilt förtjust i snabba vandringar till bergen.

 Ha ett bra utbud av träningsstilar - så du undviker att bli uttråkad! Hitta fler typer av aktiviteter du tycker om och växla mellan dessa. Och inte minst, upptäck naturen och känslan av känslan genom att nå en pin eller topp!

Lennart Krohn-Hansenlennart @ träning. nej

Utbildad fysioterapeut vid HiST. Medförfattare av boken Slyngetrening 2010. Instruktör ansvarig och kursinnehavare för Jungle Sports.

 Funktionsstyrketräning. Klättring på sommaren, skidåkning på vintern, vänd året runt.

 Träning ger behärskning. Mastering ger motivation. Motivation är en underbar drivkraft.

Frank izzofrank @ träning. com

Sjukgymnast och prestanda Trainer, omfattande erfarenhet som instruktör, utbildar och konceptutvecklare inom fitness och hälsa industrin och vidareutbildning i manuell terapi, idrottsmedicin och idrottsfysiologi på universitetsnivå och kommer kontinuerligt utveckla sina kunskaper för att ge kunden en omfattande produkt.Frank har arbetat med toppatlärare sedan 2006, främst inom cykel och fotboll.

 Uthållighetsträning med löpning och cykling som huvudtränare och styrketräning.

 ygg en bra grund innan du tar nästa steg, oavsett din träning. "tt hus utan en bra grundslag slåss ofta tillsammans"

nders ergetnders @ träning. ingen

Utbildad fysioterapeut i Trondheim, coachning och ledning från IH. Personlig tränare genom lixia. Har arbetat med företag och privatpersoner med ett stort intresse: passionerad om ovanliga lösningar för att hjälpa människor att bli hälsosamma.

 Klättring, Snöskor, Fjällturer.

 li din egen expert genom att ta reda på vad som fungerar för dig.

Marcus ystedtmarcus @ träning. nej

Sjukgymnast och prestationsutbildare, vidareutbildning i manuell terapi, idrottsmedicin och träningsfysiologi på universitetsnivå. Marcus har arbetat med toppatlärare sedan 2006, s. a. i fotboll, längdskidåkning, skridskoåkning och senare golf.

 Löpning, styrketräning och golf.

 Var inte bekväm med att träna din träning varje dag, utmana dig själv när du är redo för uppgiften att gå vidare!

rik Grasaaserik @ träning. nej

Fysioterapeuten tog examen från CVU-Vest Danmark, och innehar en master i rörelsevetenskap vid TU. vslutar förra året en 5-årig deltidsutbildning i osteopati hos HCK. rik arbetar med forskningsartiklar om land och prestanda.

 Årstiderna bidrar till mångsidighet! För att nämna några längdskidåkning, löpning, bollspel och bergsturer året runt.

 Hitta en träningspass och ett träningsmål som inspirerar dig. Det kan göra det enklare att genomföra sessionerna, samt fokusera på kvalitet i utförandet.

ADVERT

Mest populära