Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Sight Mari Jacobsen Myrbø

Senast stannade hon - hon vann. I M får du se henne på scenen igen

 Synne Mari Jacobsen Myrbo

 18 år

 155 cm

 Student

 I ett förhållande

 ikini Fitness

 ej

 Kaliber FKK

Du är nu nästan redo för din sjunde tävling i bikini fitness. Hur har det varit förbi och vilka förväntningar har du på hösten?

är jag debuterade hösten 2013 vid 17 års ålder, fick jag en 11: e plats i både Stavanger Open och orges mästerskap. Jag var mestadels motiverad för att få en tidig erfarenhet och tog med mig allt jag kunde gå på.

I vår stil lämnade jag för att starta säsongen med 2: a plats i min klass i Sandefjord. fter Sandefjord åkte jag på turné och landade samma dag som registrering i Oslo. Jag hade inte lyckats landa innan jag var på scen igen den följande dagen, den här gången var det Oslo Grand Prix. Det var tyvärr inte slutligt på mig och slutade på en 7: e plats.

Jag hade lärt mig att Sandefjords plats kvalificerade mig för Loaded Cup i Danmark och hade verkligen bestämt mig innan jag var tvungen att åka till Oslo. n vecka senare reste jag till Danmark ganska nervöst utan en familj eller tränare, men jag såg fram emot ändå! På Loaded slutade jag med 1: a plats i min klass (-160cm) och en 3: e plats totalt 6 flickor!

På hösten har jag verkligen ganska höga förväntningar på mig själv, och självklart hoppas jag på det bästa! Jag gör mitt bästa varje dag så jag blir så bra som möjligt. Jag har otroligt bra uppföljning av min tränare Gunnar Strand Jacobsen och redo att gå upp på scena mer självsäker någonsin!Det är absolut inte svårt så länge du är inställd på vad som är ditt mål. Jag är bra på att planera dagarna med mat och motion och har fortfarande bra tid för skolarbete och vänner. Självklart, ibland kan det köpas under tävlingen, att det händer att jag måste släppa några av de sociala, men det är också mitt eget val.ftersom jag har tävlat varje säsong efter att jag debuterade, tar planen nu en paus och kommer tillbaka ännu starkare. Jag ska avsluta det 3: e året på gymnasiet, fira rysk tid med mina vänner och förbättra mig själv för nästa säsong!Det finns många jag vill tacka och uppskattar uppskattar alla människor runt mig som stöder och hjälper mig. Många tack till Gunnar S. Jacobsen som hjälpt mig från dag ett och som har tro på mig! Han sätter också upp med en fantastisk klubb som också är en bra supporter. Familj och vänner som står upp och flickvännen som alltid har uppmuntrande ord när jag behöver det!

Följ mig gärna på instagram @synnemyrbo!

ADVERT

Mest populära