Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Susanne Soydan Debuts In Fitness Modell

u i helgen är Fitnessmodellen organiserad på ordic Grand Prix i Globen, Stockholm. Susanne kommer att delta. Vi har pratat med henne för att bli bättre känd - och att veta lite mer om den relativt nya gren Fitnessmodellen.

 Vikt:

 Vikt:

 58 kg

 Stockholm

 aprapatstudent, cykelinstruktör på Sats och PT i www. webcoaching. com

 ej, men har en plan för att skapa

 -

 susannesoydan

 Jag är en aktiv tjej som har ett dagligt liv av studier och träning. u är jag snart färdig tredje året på aprapathogskolan i Stockholm och är mycket nöjd med valet av utbildning! Jag jobbar som personlig tränare och dietist i Webcoaching där jag hjälper kunder med motion och diet. Styrketräning har varit något jag har bränts för länge, men nu har jag utmanat mig själv och har anmält sig till både irken ras och Oslo havmaraton. Jag försöker hela tiden utveckla mig både professionellt och även som person. Jag är mycket bekymrad över den allmänna hälsan - du borde vara bra både fysiskt och mentalt.

Varför valde du att satsa Fitness-modellen?

Fitness Model är en helt ny filial här i Skandinavien, och därför är det svårt att veta vad domarna letar efter och pricka formen i enlighet därmed. Som jag har tolkat regelelementet är en fitnessmodell en person som kan användas i reklam eller marknadsföring av produkter som främjar hälsa och hälsosam livsstil. Utseendet ska vara "tonat och passande", poserar, hår och smink ska passa till exempel en framsida på en fitnessmagasin och modellen ska se ut som naturlig och hälsosam. nledningen till att jag valde den här klassen är att den passar bra med mina attityder och värderingar. Jag tycker att fitness och träning bör hållas på en hälsosam nivå och skulle hjälpa till att visa att du kan se bra ut och må bra med en mjukare utseende än vi brukar titta på en träningsscene.

Läs mer om Fitness modell här

Hur länge har du tränat? Jag började träna på Sats för tio år sedan, men jag har praktiserat "ordentlig" styrketräning i fem år.

Vilka tävlingar lägger du i denna omgång och vad är dina förväntningar?

Den här gången har jag bara en tävling som jag kommer att närvara och ordiska Grand Prix som körs 10 maj i Globen i Stockholm i samband med Fitness Galan. Uppriktigt sagt har jag egentligen inga förväntningar på plats, men titta på detta som en trevlig upplevelse att fortsätta. Jag tror att det blir roligt och väldigt nyfiken på hur det kommer att vara i en gymkonkurrens.Jag bestämde mig för några månader sedan.

Vad fick dig att börja med styrketräning?

jag hade lindade runt kit för några år sedan fick jag lite hjälp med programmet och övningar, jag fick mycket goda framsteg på kort tid och fann att jag hade en bra anledning styrka.Det var jättekul att se och då skulle jag bara fortsätta att utvecklas.

Kan du skriva ner vad du äter på en dag? Hur såg kosten?

Just nu är jag på en diet och det finns naturligtvis inte mycket mat som jag skulle vilja äta. Dieten bestod huvudsakligen av kyckling, ägg, lax, vit fisk, ris, potatis, frukt, bär, olivolja, kokosmjölk, avokado, nötter. Jag har haft dagar med extra kolhydrater ganska ofta och har också haft riktiga måltider. Har också varit på en coktailfest och en stadsrundtur under kosten, så allting har det varit en fin och liten "extrem" diet för min del.

Har du någon som följer dig upp mot tävlingen?

Jag kontrollerar min träning och kost själv.

Vilken träningsplan har fungerat bra för dig hittills?

Jag fick mycket bra framsteg när jag började träna tungt. Jag utövar benen mer som en styrspårare (få reps, tunga vikter) och överkropp som kroppsbyggare (fler övningar, fler reps och lättare vikter)! Jag har en axelskada som har begränsat min övre kroppsutbildning i ett halvt år, men när det blir bra igen vill jag verkligen träna tyngre på min överkropp igen.

Jag har modifierat övningen lite under kosten, med tanke på att återbetalningen inte är optimal för energiförluster. v förbränningsträning driver jag intervaller, plyo eller cirkulär träning framför morgonkardio. Jag tycker att det är bättre och mindre stressigt för kroppen att sova på morgonen än att tvinga fram klockan 05.00 för att gå en promenad. Jag har också lagt till mer vardagliga humör i form av, till exempel, att gå dit istället för att ta bussen.

nvänder du kosttillskott?

Jag tar Omega3 för att få in mig viktiga fettsyror. På vintern tar jag också vitamin D. Jag tar proteintillskott när jag vet att det är lång tid för nästa måltid eller före och efter träning om jag inte har mat.Om jag tycker att det är roligt att tävla, skulle jag vilja försöka mig själv i kroppsvikt en gång!

ADVERT

Mest populära