Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Stian Solheim Pettersen debuterar i konstruktion Stian Solheim Pettersen

 22år

 1, 81

 96-100kg Onseason på scen jag fokuserar på: 85kg

 Ytterligare etjänad / Vikar i ergen fängelse

 i ett avseende

 ej

 team ody Tech ergen

20 och 21 september organiserade orge Open - du ställer för första gången i bodybuilding +80 kg - Har du tagit några tankar om vad du vill uppnå?

Jag vill uppnå bästa möjliga fysik på scenen både i orge och M2014. Kan inte säga att det inte skulle ha varit trevligt om jag kom bland de bästa.Jag fick reda på att jag skulle tävla när jag såg min äldrebror Christoffer Solheim på scenen hösten 2010. Hem lår / last

 • röst / Triceps
 • xel / hals
 • Jag lägger också in min mage när det är dags.
 • Hur ser en vanlig dag ut för arbete / skola / kost och har den gradvisa energiförbrukningen (kcal) påverkat dig?

  Stå upp, ta caa och fettförbränningstillskott så börjar jag morgonkardioen. fter morgonkortet är det frukost och går ur jobbet på jobbet. fter arbetet, ät, packa väskan snabbt och gå in i gymmet och arbeta hårdast för att aktivera rätt muskelfibrer. Den gradvisa minskningen av energi jag har märkt mycket väl eftersom jag aldrig har varit på en sådan strikt diet innan, mindre kapacitet att vara med vänner och flickvän, men några av de tuffaste måste ha varit att gå till sängs på fastande mage, som Jag anser mig själv som ndomorf-kroppstyp, en som är mycket förtjust i mat hehe ...

  

  Planen efter detta fall är att fortsätta att upprätthålla en hälsosam livsstil, fokusera ännu hårdare på utbildning och karriär. tt kanske leva lite mer, äta mycket god mat, fortsätt träna hårt och utveckla ännu mer.

  

  Tips till andra som funderar på att försöka sporten är: start fettförbränning ett tag innan konkurrens diet, eftersom du gör det mycket lättare för sig viss man är lite mer "lean" innan verkligen tungt arbete kommer. Ta en dag i taget och försök att fokusera så mycket som möjligt på att aktivera rätt muskelfibrer under träning. Jag ser för mycket människor runt gymmet som inte koncentrerar sig och fokuserar på att arbeta med en viss muskel.

  

  

  • Vassle och kaseinprotein pulver
  • Multivitamins
  • Pre-träning Kreatin
  • Glutamin
  • L-arginin (för extra pump)
  • Udo val
  • ZM
  • caa
  • och helst koffein före morgonkardio.

  

  De första veckorna av rigorösa konkurrens diet var mycket ljus, kroppen göra sig snabbt med onödiga kg (fett), humör och energi var fortfarande på topp, men de senaste 3-4 veckorna om du vill det eller inte isolerade något från onödig stress och du blir mycket medveten om dig själv och ger gärna avspeglar extra saker om saker. Jag antar att du kan kalla det blir lite dimma eller tunnelseende av saker som den kommer att ständigt hålla våra huvuden upp och veta att det bara är tillfälligt och försöka se gul rot / mållinjen i slutet.

  

  Mitt bästa råd för dem som kämpar med motivation är att sitta upp gradvisa mål, inte hoppa över en dag för att du är lite trött eller inte kan stå ut med att gå på gymmet, det är också mycket viktigt att vara kvar stolthet i dörröppningen när du går i övningen, tror att jag är här för att bygga muskelmassa, inte träna alltför hårt hela tiden, finns de i dag kommer du bara veta när du gör det rätt när jag och många andra ring: muskel-to-mind-anslutning .

  

  Jag skulle vilja tacka min mamma som alltid stöder mig vad det nu kan vara, min eviga patienten flickvän och sist men inte minst, min bästa kompis och coach ård

  ADVERT

  Mest populära