Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Spartan Race - för dem som gillar det extrema

Publicerad 21 november 2012

Senast ändrad 28 juni 2014

Vid ven otevatn Training. nejSpartan ace är inte Crossfit, men har många likheter. I tävlingen måste du springa, krabba, lyfta, kasta, klättra hinder etc.

Spartan ace är en serie terränglöpningar som organiseras i flera länder. Tävlingarna är störst i US, Kanada, ustralien och ngland.

iderna varierar i längd. Spartan Sprint (5 km) och långa raser som Spartan Ultra east (maraton med hinder) är organiserad för den mest extrema Spartan Death ace. I det senare tävlingen kommer att vara i 48 timmar ...Spartan ace hade sin ursprungliga s i US 2004. Joe DeSena, Mike Morris, ndy Weinberg, Selicia Sevigny, ichard Lee, rian Duncanson, Shaun ain och oel Hanna var folket bakom denna tävling. lla hade en bakgrund från sportsporter och friidrott.

Den första Death ace arrangerades 2005.Även tävlingar kan vara lång, är det inte alltid det avstånd och varaktighet som är den största utmaningen. Hinderna är många och varierade. land annat kan du uppfylla lyftning av traktorhjul, tauklättring, vattennivare med markhögar, väggskalning, taggtråd och slipning.

Deadlines detta? Ta en titt på videon och se. Det kan nämnas att en norsk tävling, Viking ace, planeras i Oslo 2013. Lycka till! :)

Källor:

www. Spartans race. com

// sv. wikipedia. org / wiki / Spartan_race

ADVERT

Mest populära