Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Några anledningar till att dina muskler inte visas ...Har tydligt formade muskler som formellt lyser ut allt arbete du har gjort för att få dem så?

Jag är ingen expert på området, men i informationens djungel där ute ska jag försöka belysa vad som kan vara några av anledningarna till att du inte har det synliga resultatet du vill ha. Denna information är tyvärr inte lämplig för de knivar sista veckorna innan tävlar i bodybuilding, de har en sådan enorm kontroll på detta från tidigare ... men för alla oss som kanske har väl bara att sätta oss några kg kroppsvikt, och se lite friskare ut.

n snabb tanke;

Superset har sin plats i ett träningsprogram. De sparar tid och gör mer intensitet under en kort tidsperiod. Detta kommer naturligtvis att leda till högre förbränning ... Det är begränsad, naturligtvis, hur mycket en misslyckas på en muskel, men till exempel ett tåg antagonist till muskeln en arbetar med, mycket lätt men ändå tillräckligt att det kräver energi och därmed ökar ämnesomsättningen .

 På triceps träning kan ett ögonblick knappast pressa en mycket lätt biceps medan man väntar på att tricepsna är redo för kamp igen. Här är det viktigt att förstå att detta inte bör vara tunga vikter, men som en pausaktivitet som bara aktiverar musklerna.

Övningar som gör skillnad;

Så gott som alla som tränare har hört det här innan, bygg programmet kring friheter och basövningar. Dessa rekryterar mycket mer muskler i kroppen samtidigt, vilket ger överlägsna resultat som man måste stabilisera och rekrytera så många motoraggregat.

Så varför stämmer människor i ökad utsträckning över dessa övningar under kost? ? Övningseffektivitet försvinner inte, även om du vill bli lite mer definierad! Sanningen är att de är TUG att göra och kräver mycket mentalt och fysiskt hos tränaren. Detta är extra tröttsamt att göra, för i en viktminskningsfas kommer kroppen att ha mindre energi och träningen kommer att känna sig tyngre en normalt.

Men vem har sagt att det borde vara bekvämt att uppnå resultat? ? Om du gillar under utbildning aldrig känner obehag eller tyngd i kroppen, så jag kan snabbt konstatera att du inte är på väg till de resultat du vill ... Det är smärtsamt, och det är tungt, men det är blod slit över tiden som ger resultat. Det finns ingen magisk formel, det finns inga genvägar ... ndast vilja, disciplin och ansträngning.

Din vilopaus är på randen!

Många pratar i miljön om hur lång tid man ska vila mellan varje uppsättning i en övning. Många följer gamla 60-sekunders tips mellan uppsättningarna och verkade inte göra någon skillnad. Det får mig att undra varför det inte fungerar?

Svaret? 99% av de som tränar följer inte dessa pausintervaller. Pojkarna kommer för sin del att ta en minuts paus, sedan laddar de på en stång, pratar med sidmannen, tar upp lite vatten och tittar på den vackra damen som står och sträcker sig ut med revbenet ... esultatet?Minsta 3 minuters paus och inte en. Många av tjejerna på deras sida kämpar så svårt för känslan att musklerna kommer att svettas när de tränar, med tanken att det är den mest brinnande. esultatet? De får mjölksyra byggas upp länge innan musklerna slits ut och slits ut utan att musklerna får den totala belastningen som de behöver växa / bli hårdare. Det är ofta de som inte tar pauser, men hoppa från träning för att träna hela vägen tills mjölksyra bränner dem ut.Din kost är eländig!

Jag har träffat några av dem, de som äter ren fokuserar mycket på det och måste ha någon form av metabolisk sjukdom eftersom de inte går ner i vikt. Svaret på detta är ofta mycket enkelt. Försök att skriva ner LT du äter och dricker och ser själv. Många undrar sig när de är på en diet, de går ut till köket samtidigt och bara tar en handfull små. Men det spelar ingen roll för det? ller den ena kalla colaboxen du måste ha efter middagsuppehåll ... Det gör ingen skillnad ... ller den lilla kex / paj som du tog sedan du hade ett kaffebesök ... Det spelar ingen roll heller?

Åh, de menar något. Mycket många skivade ohälsosamma livsmedel. Det behöver inte vara mycket, men förvånansvärt kommer chokladbett att tillsättas innan förbränning får en dålig sväng. Det är mycket koncentrerad näring i godis, juice och läsk. Små mängder av detta kommer ibland att spela mycket i dina resultat.

Sluta lura dig själv och var ärlig. Om du inte kan hålla sig borta från dessa små fall har du inte egentligen viljan att lyckas.

Vila

Detta kan IT markeras tillräckligt. Få tillräckligt med sömn, minska stress i ditt liv. Vila ska vara vila, inte bara från gymmet. För mycket stressar och kämpar med allt annat när de inte övar, och resultatet är att kroppen uppmanar dig att absorbera energi, antingen i form av kaffe eller godis. esultatet? Läs över!

Prioriterad vila, slappna av och försök att eliminera allt som påpekar dig varje dag och du kommer se resultaten komma.

 Viktminskning är tung. Det kräver beslutsamhet och mod att ta vad som krävs för att minska kroppsfett. Men det är inte så komplicerat som alla måste göra! Genom vilja, disciplin och ansträngning kommer du att lyckas, både fysiskt och att du utvecklar dig som en person genom självdisciplin.

ADVERT

Mest populära