Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Smart mat!

Med "smartare mat" är du på rätt spår?

Ø ?? tt hålla en bra form är en balans mellan att äta bra, utan att vara överdriven.

n bra grundläggande regel lägger helt enkelt aldrig saker i kylskåpet som din kropp inte behöver. Men lämna alltid en eller två dagar i månaden för att bli sociala dagar ", eftersom du behandlar dig själv med någon form av bra vänners företag. Du kommer aldrig att känna dig trött och tråkig.

?? tt hålla en diet handlar om att äta "smart mat". Det betyder att du behöver få tillräckligt med kolhydrater och protein, utan onödigt fett, att träna och träna muskler utan att offra på onödigt fett. Det är fullt möjligt att gå ner i vikt medan du mår bra, för att inte säga bättre! Men det kräver planering och ett väldefinierat mål.

Tror inte på många "speciella noder" du hör och läser om. ftersom det inte finns några hemligheter.

Du är ansvarig för resultatet. Det handlar helt enkelt om att göra dina kostvanor direkt från början. Den bittera sanningen är att du måste genomgå en fullständig störning av dina nuvarande dieter, för att få ett bra resultat. Men du kommer snart att upptäcka att "tt veta ra" i livet är inte så bra. Med senare "och hälsosammare dieter kommer du att finna att värdelös mat är äckligt! Om så är fallet har du nått målet: att äta vad din kropp behöver. Inte vilken annonsering har lurat ditt sinne att tro att du vill ha.

Det värsta i listan över nya förvärv är en elektronisk matvikt, för att veta hur mycket du äter av allt. Du bör också få en komplett kalori tabell. Dessutom måste du utrusta dig med tålamod och kunskapen att det tar tid att gå ner i vikt.

Med din "smartare mat" är du på rätt spår. u behöver du bara följa vissa riktlinjer: Låt oss säga att du väger 70 kilo och kommer att gå ner i fett men inte förlora muskeln. Då borde du ha ett kaloriintag på ca 3000 kcal i ungefär två till fyra månader. Det totala intaget av kalorier per dag borde vara omkring 2300 - 3300 Kcal. Om du är kvinna eller väger relativt mindre kan du minska ditt dagliga intag med cirka 500 kcal.

Om du väger ca 90 kilo, kan du öka kaloriintaget med cirka 1000 kcal. Om du är under de första två månaderna exakt för att hålla planen och träna ordentligt ser du resultat.

fter de första "tuffa" månaderna är det lämpligt att justera din kost. Om du har nått den vikt du vill behålla, måste du också öka ditt kaloriintag.

ADVERT

Mest populära