Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Sandefjord Öppna 2014

Sandefjord Open närmar stormstormar! I år har vi lyckats skapa en deltagarrekord med 151 registrerade!

 xtra roligt och glädjande för sporten är att så många som 35 debutanter i bikini fitness har skrivit på som sport ökar med många nya ansikte.

Support, logistik, planering, möten, korrospodanse och tillverkning av skyltar i olika varianter, som jag verkligen har sagt innan så jag gör hela förarbetet själv så därför har jag i viss mån matt vara lite selektiv i svaren, men för alla del mest är både rellevant och roligt att svara! Men det är mycket att hänga dina fingrar på en dag.

Jag ser verkligen fram emot 3 dagar av Sandefjord Open i helgen, det hela börjar på fredagen med invägningen och registrering från 1600 till 1900.

  •  Det är den stora träningsdagen med ikini Fitness , Mäns fysik och korsfitness! Cross Fitness Vi avslutar med lite för allt annat eftersom detta inte är en gren inom KF
  •  är vi tittar på ody Fitness, kvinnor Physique, Classic odybuilding och odybuilding.

Det är glädjande att så många deltagare har anmält sig här i Sandefjord, spännande, är det också att se hur våra egna deltagare från egen klubb kommer att göra det mot eliten i landet och resten av deltagarna! många kommer också från Sverige för att delta, eller vi har 2 deltagare från Polen 1 från Island och 1 från Kanada med årets Sandefjord Open.

ADVERT

Mest populära