Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Raser mot maskinen

Varför isolera vilken  arbete isolerade i naturen?

Maskiner kan givetvis användas från tid till annan, men det finns väldigt få omständigheter som tyder på att detta är fördelaktigt jämfört med fraktens användning.

Även om de få som övar på ett kommersiellt gym är oroade över det, finns det något som kallas funktionell anatomi. Detta verkar vara glömt (många inte vet, så de är i den mån ursäktas) genom att utbilda glada människor, men inte minst, de som konstruerar maskiner som översvämning mest gym runt om i landet, för att inte tala om i världen. Jag antar väl eftersom att de är medvetna om detta, men då är det här att pengar gärna vilja stärka den riktning du väljer att gå, snarare än att försöka göra de rätta valen, men det är en annan diskussion.aturligtvis talar jag om människokroppens rörelser. Om du bara vill göra en muskel större, så det är naturligtvis en möjlighet att isolera det, men knäböj kommer alltid att vinna över förlängningar ben, och chin-ups kommer alltid att vinna över konsentrasjonscurl, både vad gäller muskeltillväxt, men även funktionalitet i vardagen mtp-prestationsökning för sport och verkar särskilt skadligt genom att IT påverka samordningen i en negativ riktning. Det senare kan ske vid typisk maskinanvändning, där du kan hamna i ett obalanserat resultat (oi, dubbel betydelse !!).

Maskiner är enkelt konstruerade på ett sätt som kräver rörelser som kroppen inte är avsedd att utföra. Vi kommer aldrig få hjälp att stabilisera någonting annat i våra dagliga liv om vi vill driva, dra eller lyfta något, gör vi det?De flesta som tränare hamnar i gruppen som vill gå ner i vikt eller förändra kroppssammansättningen. är resultaten saknas är du glad att se till att det du har gjort inte har varit tillräckligt bra och du hittar alltid ett antal andra ursäkter. Vad sägs om att titta lite närmare på vilka krav som görs för att få passform? ? n av dem är solig; just det bränna mer mat än du förbrukar - och du bör använda utbildning för att få detta underskott, är det en fördel att du faktiskt kan flytta lite på dig?

 Jo, du måste sitta på röven! Det är vad du gör i vardagen, vilket gör dig IT i form! är du äntligen kom till gymmet, varför inte gå för en riktig övningseffekt?

Kör bulgarsk utfall eller utfall bakåt, båda med framben på en stegare. Kom och berätta för mig efteråt att du inte förstår vad jag menar med en riktig träningseffekt.Ofta kanske du vill titta på upplevelsen av verkligheten och vad den berättar om den för att få resultat.Kanske är det ett slump att tränare som DeFranco, Cressey och oyle bara har tur när de? producera? tusentals utövare och vanliga människor, i kanonkonst. ller kan det hända att de inte använder en enda maskin?

ADVERT

Mest populära