Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Snabbguide till maximalt resultat - Del 1

Denna serie av artiklar i tre delar undersöker hur du kan lägga upp din träning webbplats för att uppnå optimala resultat. Den nuvarande utbildning din

Det första du bör göra är att göra upp en idé och vilken typ av framsteg och resultat som du vill, det finns större styrka, ökad muskelmassa och / eller konditionering ? Så snart du har slutfört det här kan du börja skapa ett träningsprogram. Och här föreslår vi att du kan få ett professionellt träningsprogram på trimmen. ej, och du kan också gå på personlig vägledning längs vägen. Vänligen kontakta! Det är mycket viktigt att du övar efter rätt recept!är du håller en dagbok över din träning, då kan du ständigt vara medveten om vad man ska träna och vad vikter att använda inom varje övning. Det viktigaste är emellertid att du kan få kontroll över och övervakning av framsteg och utveckling. Utbildningsdagboken kan vara ett verktyg för att optimera dina träningspass, samt att upptäcka övertid och brist på resultat.Det finns inte mycket som skiljer styrketräning och bodybuilding, om något skulle nämnas som det är glad att styrketränings löpträning med få och grundläggande övningar, och ofta tränar med hög repetitionsnummer och motion frekvens . Den styrketränings syftar till att bygga upp en gedigen utbildning bas i botten innan formen toppning där volym och reps skärs ned till förmån för ökad träningsvikter.

nvänd endast en för två övningar per muskelgrupp och arbeta bara med grundläggande övningar, ingen vinkling med vinklar och inte isoleringsövningar. Välj mellan typiska och bästa övningar, inklusive dessa: Marklyftar, krogar, bänkpress, sit-ups och hakor.

Känn dig fri att träna din träning så att du sprider den på 2-4 träningsdagar. Då går du inte för lång träning. Håll dina träningspassar korta och effektiva.

Hur ofta vill du träna varje muskelgrupp?

egeln är att ju svårare du tränar, ju mindre du kan träna. Om du ger järnet och rör sig upp och över 70% ansträngning, då måste man lägga upp utbildningen så att du tränar varje muskelgrupp en gång i veckan. Så, ju lättare du tränar (insatsorienterad), desto oftare kan du springa genom programmet.Som nämnts ovan finns det lite som skiljer styrketräning från kroppsbyggnad. Kroppsbyggnad innehåller vanligtvis mycket mer övningar och utövaren brukar basera sig på att träna tungt, sällan och med låg volym. Typiska övningar som är bra, testade, beprövade är: Dead, knäböj, Leg xtension, Leg Curl, utfall, bänkpress, dips, flyes, chins, pulldowns för rygg, rodd, sit-ups, crunches, arm curl, fransk press, pulldowns , shrugs, underarmscurl och sittande och stående toeshöjning.

Dagens trend i kroppsbyggnad är att träna varje muskelgrupp en gång i veckan, men du arbetar ut mer än 70%, då kan du träna genom programmet oftare. Tänk på att du mycket fint till över tåget även när så sällsynt coach som en gång per vecka per muskelgrupp, muskel Förvärv av övertränad (negativ) tillstånd, den uppdateras (positiv) och utbildning klar tillstånd, hela tio dagar. Om du är osäker om att utöva tyngre än 70%, så kan du med fördel gå in perioder där du tränar lättare och / eller ta en veckas träning paus mellan (håll ögonen öppna för resultat och utveckling för att justera hur ofta du behöver utbildning paus / ljusare perioder).Lägg upp denna utbildning så att du tränar relativt lätt (light ansträngning), sedan kör övningar konditione så ofta som tre gånger per vecka. Frekvent träning är att föredra för att träna ett la skipper tak. KOM IHÅG! I träningspass träna du upp till två system: musklerna och den inre cirkulationen. Du kan vila i ett system och vara ytlig i den andra. Om du är överarbetad i de inre cirklarna tränas hjärta, blod och lungor (systemisk överträning) och behöver vila för att bli redo för motion igen.Du kan ta reda på mer och läs mer om systematiskt utbildning häfte "Optimal Condition" som kan hittas här på trim. nr. Paperback varmt rekommendera eftersom det är typiskt och vanligt för många idrottare misslyckas med sin motion rutin och går in i en ond cirkel där de utvecklar tränar sin volym, men misslyckas med att förbättra gånger sin (de är inte snabbare).Detta beror på lite själv. Det blir tiden mellan din träning totalt och mellan varje session på varje muskelgrupp och vad du lägger in med extra vila (vilodag - toukers break). Det som kan nämnas att motivera vila som ett tema för ett träningsprogram är att du måste vara medveten om att all din fysiska aktivitet är med och utgör utöva din foundation och dina dagliga sysselsättningar, och i övrigt gör potentiellt kommer att påverka utöva din foundation och ditt fitnessläge. Om du måste hantera några ohälsosamma och tunga fysiska saker, så hjälper det dig att fungera som en minskning av viloperioden.

ADVERT

Mest populära