Landets ledare inom motion och kost >> Tester

Polar RS800CX

Postad 12 juli 2010

Senast uppdaterad 24 juni 2014

v lisabeth Innsett - Utbildning. com

Training. ej har lånat den här multiträningsdatorn för testning. Polar X800CX är en avancerad träningsdator med bra användarvänlighet och många funktioner.

Detta är ett komplett träningssystem som kan anpassas till dina träningsbehov. Du får detaljerad information om din träning. Uppföljning och analys i Polar Protrainer 5. Du kan planera din träning med Polar Protraining 5 och överföra dina planer till din träningsdator.

Träningsdatorn guidar dig genom övningarna och lagrar dina träningsdata. fter träning kan du överföra dina resultat till Polar Protrains och analysera resultat med hjälp av mångsidiga grafer som kan anpassas efter dina behov.

Polar X800CX kostar 3900 kronor.

Tillbehör tillgängligt: ​​

  • S3 un Sensor; Åtgärder som kör prestanda, hastighet, frekvens, steglängd och avstånd. Pris: 999 OK.
  • GPS; nger hastighet, distans och platsdata, såväl som spårningsinformation. Du kan överföra spårningsdata till Polar Portrainer 5-programvaran för att visa dem i Google arth eller konvertera dem till en GPX-fil. GPS-mottagaren kan användas samtidigt som kör- och cykelsensorerna. Pris: 999 OK.
  • Cyklister som mäter hastighet och dragfrekvens. Pris: Cykelhastighetssensor (hastighet) 449 kronor, cykeldragningsfrekvenssensor (cadense) 449 kronor.

åde med och utan detta alternativ har du de bästa förutsättningarna för att analysera dina träningsrutiner. tt stort plus, GPS-mottagaren kan användas samtidigt som kör- och cykelsensorerna.

Klockan är avancerad, men relativt lätt att använda. ra och omfattande menystruktur.

Om du vill få ut mesta möjliga av alla funktioner, måste du fortfarande tillbringa lite tid på att komma in i alla funktioner. ifogade hittar du både snabbstartguide och en användarhandledning (CD-OM) som är mer komplett. W. I. . D hjärtfrekvensskärm inkluderad. Med det är du garanterad att det inte kommer någon störning från annan elektronisk utrustning. ältet är lätt att justera och bekvämt att bära. Pulsmätaren / bältet måste fuktas för korrekta mätningar.

Träningsdatorn har programvara som hjälper dig att undvika överträffa eller underskatta träning genom att vägleda dig att träna med rätt intensitet. Det mäter detaljerad information om prestanda. Polar Fitness-testet mäter aerob träning i viloläge och varnar dig om eventuella framsteg.

Klockan levereras med Polar ProTrainer 5-programvaran som innehåller granskning, planering och underhåll av en träningsdagbok. Detta tjänar som en motivationshöjning när du analyserar dina träningsresultat. antal sessioner, formutveckling, löpekonomi, kaloriförbrukning, etc. US-adapter med infraröd port ingår i paketet.Det var enkelt att överföra resultaten till datorn. Minus är att det inte stöder överföring till Mac.

Slutsats

Träningsdatorn är tunn, kompakt och välutvecklad. Det är laddat med funktioner och möjligheter. Datorn är avancerad men lätt att använda. Klockan är lämplig för idrottare som utför flera sportaktiviteter (cykling, kajakpaddling, löpning, skidåkning, etc.).

Om du är nybörjare är funktionerna enkla, så du kan komma igång snabbt. Klockan är också tillräckligt avancerad för utövare som vill utföra bättre och ha ett bra analysverktyg. Du kan också köpa bra med tillvalutrustning. åde klockan och sensorerna är vattentäta. Vissa kan tro att displayen är liten. n annan negativ är att den inte är tillgänglig för Mac. Vi drar slutsatsen att detta är ett komplett träningssystem.

Det här är den ultimata tiden för dem som gillar multisport.

Om våra produkttest

Vi satte vårt mål som vårt mål att våra test ska vara så objektiva som möjligt. Dessutom är vi stolta över att använda de produkter vi testar länge. Dela dina erfarenheter om den här produkten i vårt forum.

Om du som tillverkare eller importör vill testa din produkt, kontakta oss på test @ träning. nr. Observera att våra tester är baserade på faktisk användning och att vi noggrant testa alla produkter. Produkter skickade oss utan överenskommelse kommer inte att returneras.

ADVERT

Mest populära