Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Norge Öppna Transformation 2015

orges Open Sports Festival fortsätter 2015 och i år lanseras en tävling. "orway Open Transformation" Vi har pratat med arrangörerna Jon Klasbu och Soran ashid om vad det handlar om.

u startar du någon form av "extrem transformation" -tävling, vad handlar det om? Är detta en extra fitness tävling?

Vi kommer att försöka bli mer intresserade av vår sport - så vi ska starta en lite mer lågt tröskel, rolig och välbelönad konkurrens. Vi önskar att detta är en sportig "transformation", som är en estetisk och sportig kropp med tydliga synliga resultat från början till slut när vinnare kommer att tilldelas.Det finns förmodligen ingen revolutionerande ny här, men vi vill inte ha en ny Fitness eller odybuilding-tävling, men att deltagarna gör en bra grundlig och inte minst dokumenterbar och hälsosam process mot en friskare och bättre kropp, och också bättre hälsa och välbefinnande.

Deltagarna måste kunna visa vad och hur de har uppnått resultaten genom att till exempel föra en profil där du kan följa processen på till exempel Facebook eller dina egna bloggar etc. Vi kräver faktiskt att det genomförs med en kombination av hälsosam kost , motion och inte minst hjärt / fitness.lla kan ansöka om att delta, vi har upplevt domare och profiler från div träningsmiljöer som väljer ut tio deltagare (fem manliga och fem kvinnliga) som kommer att delta igen i målet tre månader före.Vi lanserar detta nuförtiden, och alla som vill skicka in en liten applikation där du måste lägga till formulärfoto som dokumenterar det aktuella tillståndet och en liten text som berättar lite om alla som vill delta.

Som nämnts väljs 10 deltagare (av domare som är vana vid att döma och välja denna typ av deltagare). I slutändan kommer samma domare också att välja två vinnare - vem blir prisad med prisvärda priser.

Den som raggas att delta kommer också att få en stor och effektiv starter med produkter och nödvändiga tillägg etc. från våra sponsorer.ADVERT

Mest populära