Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Norge Open 2014Festivalen är ambulatorisk och i år hålls den i Kongens Hall i Fredrikstad. Det här är mötesplatsen för alla som vill veta mer om träning, träning och inspiration, eller bara vill uppleva något nytt. Mässan är öppen för alla, stora och små.Förteckning över registrerade | program | Intervjuer av debutanter

Det kungliga slottet är 4000 kvadratmeter och arrangörerna lovar att hela området har tagits i bruk. Här kommer det att finnas delar av Crossfit, Strength Lift, representerat av Sarpsborg Strengthening Club, Street Woorkout och MM. Det kommer att finnas utställningar och workshops hela helgen och allmänheten är välkommen att delta.

Förutom orges största fitness- och kroppsbyggnadskonkurrens som ordnas under samma tak, kommer det att vara möjligt att delta i olika uthållighetstävlingar. Publiken kan titta på kattstrandsutställningen av träningstryck, Pool Dance Show, och inte minst kommer det att finnas möjligheter att besöka en mängd olika ställen som erbjuder kläder, kosttillskott och träningsutrustning.

Fitness och bodybuilding Tävlingen syftar till att vara den största och inte minst den bästa vinnande konnkurranse någonsin, en jättestor 250 000 - i prispengar, och till råga på allt utanför äkta guld för övergripande vinnare! Så anmäl dig senast den 5 september om du vill köpa i orway Open.

"Vårt mål är att etablera en stor norsk idrotts festival som ger allmänheten möjlighet att träffa några av orges mest fulländade instruktörer och idrottare i sin sport för råd, tips och inspiration. Vi vill också fokusera på fördelarna med att leva ett hälsosamt och aktivt liv "

 soran @ norwayopen. com

: 47 92 23 99 64 Yvonne @ orge öppna. com

 47 97 90 078 jon @ Klasbu. nej

 +47 48 10 86 85

 www. orge öppna. com(Klicka på pilarna längst upp i galleriet för att se dina bilder i "full upplösning")

ADVERT

Mest populära