Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

NM i fitness och bodybuilding 2013fter långa hårda dieter och hård kärna livsstil rensades massor av muskler i orges hetaste mästerskap.

iform. ej, självklart, var på plats för att ge dig en fullständig täckning av muskelkalven.

På lördag fanns Mänens thletic Physique, thletic Fitness och ody Fitness.

Söndagen var inställd på kvinnans kroppsbyggnad, kroppsbyggnad, klassisk kroppsbyggnad och bikini-fitness.Joel Pascua vann allt. ästa poseurs, nr 1-100 kg och totalsegrare i odybuilding

Daniel STIS vann guld i M - han bestämde sig för att gå med i mästerskapet för bara två veckor sedan.

Söndagseftermiddagen blev han norskmästare i kroppsbyggnad. Faktum är att jag var lite nervös inför tävlingen eftersom jag inte har tävlat i många år. Det är bara två veckor sedan jag fick reda på att jag skulle vilja gå till M, säger Daniel Stisen. Jag har en så bra kroppsbyggnad som jag förväntade mig att vinna. Jag vet vad jag är bra för i bästa fall, "avslutade han.

Lone tog en ny M-titel. Men i själva verket hade Lakselv-utövaren Lone orås inte planerat att gå till M i år.

orås hade planerat att stå över M i fitness och bodybuilding i Oslo i helgen, men efter att ha varit Stavanger Open för två veckor sedan, bestämde hon sig för att delta i alla fall. Det var ett beslut orås inte ångrat, efter att hon gick till toppen av sin klass under ikini fitness

Øystein øen (61) vann mästerskapet i bodybuilding

øen har gjort bobybuilding sedan 70-talet, och har en unik träningsbas. Han blev Mister orge i Drammen Theatre 1977 och vann samma nordiska år. År 1981 vann han både M och ordisk. Under en tid bestämde han sig för att satsa mot M igen. För att se om det var möjligt.

Ingrid Helene odal tog tredje plats i bikini fitness

Hon deltog i tävlingen bikini fitness, i kategorin av de över 168 cm. Där tog hon enligt sig själv en överraskande tredje plats.

Det var bortom alla förväntningar, mycket artigt, säger hon. ødal debuterade i Stavanger Öppet för tre veckor sedan, och tog också en tredjedel i sin grupp.

ästa i bikini (overal + r 1 i sin klass) Lill Cesilie Tova

Kropp fitness -163cm Iselin Gussiås Kulseth (3pl) Victoria Juhász (4 pl)

Kropp kondition -163 cm 2 pl Lill ikola

r 1 F - 163 och övergripande F - Maren Hult

Mr deff - 1 - 90 kg - Övriga tesen

adia Isabella Pettersen tog guld under M i fitness.

Det var bara så roligt. Även om jag siktade på att ta guldet var jag osäker när första och andra platsen ringde upp.Som ett resultat av mästerskapstiteln hon nu till Spanien för att delta i bodybuilding tävlingen rnold, vilket naturligtvis är uppkallad efter filmstjärna och guvernör rnold Schwarzenegger.

Totalt Classic odybuilding David wald

Survival of the fittest

- Se Dagbladet täckning från M i bodybuilding och fitness

ody Fitness master r 1 Janne Krohn

Marie Vagstad ldring debuterade och vann thletic Fitness -163 cm

Män thletic physique första gången i M

ashid nwar o. 1 Män thletic fysik

Kvinnans physique # 1 Sandra Gulliksen

Dennis Ogolla Tidigare spelare Storm tog totalt i thletic Fitness

25-årig tidigare spelat för både Tromsø Storm och ledstjärna har lagt basketkarriär på hyllan och flyttade till fitness. Han började träningen i november 2012, och i maj 2013 debuterade han med en fjärde plats under en Sandefjord-konferens.

I helgen tog han guld i mästerskapet i fitness under klassens totala atletisk fitness mästare ", vilket leder honom vidare till de nordiska mästerskapen i stland om tre veckor.

Totalt thletic Fitness för kvinnor - nette unde

odybuilding Män + 100kg - en plats: Christer Hoftvedt

slaug kom i 4: e plats i ational Championship.

slaug Lia Pettersen avslutar sin intensiva tävling hösten med säsongens fjärde tävling, till och med rnold Classic urope nästa helg.ADVERT

Mest populära