Landets ledare inom motion och kost >> Effekt

NM, Carl Yngvar Christensen lyfte 332, 5 kg och sätter ett nytt rekord i bänkpress

ric S 23 mar 2013

Filmad av Stian Walgermo för orwegian Styrkelyft Federation

Senast uppdaterad söndag 24 mars 11: 31

nligt den nuvarande otroligt spännande änkpress Championship i lta ställa all-time starkast norska, Carl Yngvar Christensen (23) nya norska rekord i bänkpress med 332, 5 kg.

I klassen 120 kg byggdes upp stora förväntningar på förhand tillkänna kamp mellan Carl Yngvar Christensen, Martin . ønning och lastair McColl. Drama vi fick från början till slut.

y norsk rekord två gånger

lastair McColl satt standarden i sin första uppsving med 325 kg och tog ledningen i tävlingen. Martin . ønning var den första av 3 i runda 2 men misslyckades med 330 kilo. Misslyckades gjorde inte lastair beat med en ny norsk rekord och 330, 5 kilo. Skivan var dock inte gammal, för minuter senare lyfte 

I tredje och sista omgången tog alla upp. lastair var första gången och försökte 335 kilo. Men det gjorde det inte. llt tycktes vara en duell mellan Martin och Carl Yngvar. åda ville prova 340 kg.

Martin var först ute men misslyckades i sitt försök till en ny norsk rekord. Carl Yngvar var något närmare i sitt försök på 340, men det fungerar inte för honom den här gången heller. Konkurrensen har dock varit oerhört spännande och som förväntat - det var en spänning till slutet.Vi gratulerar också alla deltagare med stor genomfört konkurrens och tack för att vi fick vara en del av denna spännande tävling med så många stora höjdpunkt.

  • 
  • 

PS: M avsluta i morgon med ungdomar och yngre män.

ADVERT

Mest populära