Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

"New Linn"

Skickat 10 december 2013

Senast uppdaterad 24 juni 2014

v Frank izzo Training. nej

u är det ca. 2, 5 månader sedan publicerade jag senast en artikel om träning. nr. Sedan dess har mycket hänt och tiden har gått väldigt snabbt.

De första veckorna efter min senaste artikel var jag arbetssökande, så jag hade mycket tid kvar. Jag tränar därför väldigt mycket, upp till fler sessioner varje dag, för att ha något att passera tiden med. fter en kort tid fick jag jobb på sjukhuset, och det var mindre tid att träna.

u när jag är i ett nytt jobb märker jag verkligen hur mycket förändring min kropp har genomgått. Innan jag ändrade min livsstil när jag arbetade hade jag lite vinst och energi. Soffan togs därför horisontellt direkt efter arbetet. Då gjorde jag inte någonting förrän jag var på nästa skift.

Här kan du läsa vem Linn är.

u har jag vinst både på och efter jobbet. Och jag är inte längre i soffan efter jobbet, nu sitter jag i soffan. Min hälsa har förbättrats avsevärt under några månader. u lyckas jag böja utan att slösa onödigt på ryggen och i allmänhet är allt väldigt lättare. Det kan verkligen inte jämföras.

Min diet är i princip densamma som den har varit sedan vecka 5. Jag känner inte att jag är strikt med mig själv, men kanske andra tror det. Jag äter hälsosamt varje dag och kan behandla mig något på lördagar om jag känner mig som den. Det är förvånansvärt enkelt för mig att tacka nej för "Lördagens godhet" på vardagar. Jag är väldigt glad att jag gillar min nya diet, vilket gör det mycket lättare att hålla fast vid det.

Som jag skrev längre har mängden träning minskat jämfört med de 12 veckorna som jag praktiserat mest. I perioder är jag väldigt bra att träna ofta, medan i andra perioder blir mindre träning möjlig. De dagar är det väldigt dåligt väder ut, och jag kämpar för att motivera mig att gå ut, jag tränar hemma också. Jag har funnit att jag inte behöver vara i ett gym för att få en bra träning.

Min nya personliga tränare, Lill Monica Johansen, har visat mig många nya övningar. Och fler av dem gör jag rätt som det är hemma i vardagsrummet. Hon har även hjälpt mig att förbättra mitt balans mycket. Jag trodde inte att jag hade en dålig balans, men jag insåg snart att jag hade när Lill visade olika övningar som hon trodde jag skulle göra. Även om Lill "tvingar" mig att göra några grymma övningar någon gång, älskar jag att jobba med henne och hennes otroligt bra humör.

Linn med sin nya PT.

För ett par veckor sedan fick jag ett meddelande från Frank izzo att jag var tvungen att träffas på fitnesscentret för att vi skulle kunna träna. Så bra tänkte jag, eftersom det var länge sedan jag hade övat med Frank.Men det var inte så Frank och Lill hade andra planer. De hade ordnat en ny dag för mig, där en journalist från visa ordland också var inbjuden. Jag var klar och klädd i bra kläder, medan journalisten och jag pratade om min nya livsstil och vad jag har gjort sedan jag träffade Frank för första gången.

Linn i nya kläder.

Vad var nästan det bästa med dagen var att jag fick reda på vilken klädstorlek jag använder nu. Jag har knappt köpt mig nya kläder sedan jag började träna, jag har just köpt mina kläder. Det var också dagen jag insåg hur mycket min kropp hade förändrats. är jag träffade Frank använde jag 48-50 i storlek, men nu passar jag storlek 40-42. Det är fantastiskt. Jag kan inte ens se i spegeln att min kropp har förändrats. Jag tycker fortfarande att jag ser ut som jag gjorde på prebilden. Det kommer förmodligen ta lite tid innan jag ser mig själv gå ner i vikt, men det går bra. Det viktigaste är att jag mår bättre och har inga klagomål i knä och ryggar längre.

u är det inte långt efter jul, och jul är en tid när fler människor blir vana vid det, eftersom det ofta blir lite övermat. Jag vill inte förstöra vad jag har börjat, så jag har tänkt på vad jag ska göra för jul. Och det jag har kommit ihåg är något så enkelt som att förbises. Jag ska göra hälsosamt jul godis, som jag kan äta med gott samvete. Dessutom behöver jag inte äta godis varje dag, som jag verkligen gjorde före jul.

Det är emellertid inte vad jag äter till jul som bestämmer hur mycket jag ska spendera, det är vad jag äter för resten av året.

Det är nog mer folk undrar vad jag väger nu. Och belöningen för att läsa hela artikeln (om du inte har hoppat över allt för att läsa i slutet) är det att du lär dig veta vad jag väger. Vikten visade i morse 92, 5 kg. Det betyder att jag nu har gått ner 26, 8 kg. Jag känner mig väldigt bra att min kropp har så mycket bättre nu än tidigare.

Jag älskar min nya livsstil och kommer aldrig att gå tillbaka till min gamla ålder!

ADVERT

Mest populära