Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Naturen som ett övningsfält

Publicerad 21 februari 2017

Senast ändrad 14 Februari 2017

v irik Lund øer - utbildning. nej

- Frisk luft kostar ingenting, bara en dos av ansträngning, säger Camilla astorp ndersen, mer känd som Trainingfrue.

Läs också: 

ehöver tips och råd om hur du kommer igång med motion, få lite hälsosammare livsstil eller som nya mål? Det kan vara en bra idé att söka råd från personer som har gjort samma sak. Vi fortsätter vår artikelserie med de bästa råd från en rad träningsexperter och bloggare.

Den här gången bloggare Camilla astorp ndersen, kanske mer känd som Training Lady, som får äran att avsluta serien. Hon pekar på vikten av att inte inrätta för höga mål från början och påminna om att livsstilsförändring tar tid.

- Det här är inte något som händer över natten. Om du ställer in små, realistiska mål är vägen till framgång större än om du lägger för höga mål du kommer att kämpa för att uppnå. Motivation är förmodligen en av de viktigaste faktorerna för att inte ramla av vagnen, och med en god dos av positiva erfarenheter bör se till att detta går långt, säger Camilla.Positivitet Camilla utstrålar genom sociala medier i de aktiviteter hon gör är inte slumpmässigt. Hon är helt enkelt angelägen om att ta fram de positiva erfarenheterna och se till att de också kommer med på dagar som är tunga.

- Mastering Känslan efter ett träningspass du verkligen inte vill gå på en av de bästa som finns, och det är en liten seger känsla i sig. Dörrklockan kan vara tung, men det känns väldigt bra när du faktiskt övervinna det. Kom ihåg att du är i goda vanor, rutiner och inte minst ditt huvud, fortsätter Camilla.

Camilla astorp ndersen

Se också: På Camilla berörs variation i utbildning kommer som någon överraskning för dem som har följt henne under några år . Hon försöker ständigt nya saker och kärleksfulla utmaningar - en inställning som hon hoppas kunna smitta mot andra.

- Har du någon träning du rekommenderar att du försöker i det nya året?

- Vad sägs om att få mer i naturen? Det tar inget att gå en promenad eller promenad, och kanske hittar du ett spår som du kan börja använda för att mäta framsteg. Kör cirklande träning, använd träleksaker, lekredskap och mycket mer för att träna. Det är bara dig själv som anger begränsningarna. Frisk luft kostar ingenting, bara en dos av ansträngning, avslutar hon.

Läs också: 

ADVERT

Mest populära