Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Naturligt på scenen!

Står du fortfarande i tävling? Har du kanske frågat och vill göra bättre?

Måste du stå stilla i tävling? Har du kanske frågat och vill göra bättre?

n sak du bör öva är att vara naturlig och utstråla nöje medan du är på scenen.

Det hjälper inte att glida från öra till öra, så i nästa ögonblick vara arg som en kruka. llt som händer på ett stadium är energi som publiken suger. Förvånansvärt kan publiken "känna" hur du har det inuti dig. Om du känner dig sjuk, rädd, arg, arg, osäker eller arg, ja, du skickar ut negativ energi som alla kan känna och känna. Trots att publiken kanske inte kan få fingret på exakt vad tävlande känner på scenen kommer de fortfarande att veta om det är negativt eller positivt. Oftast är den som är mest avslappnad, som trivs mest på scenen, har fred och trivs för att uppnå bästa resultat. Detta positiva nöje träffar publiken (och domarna) och får dem att må bra. Tanken är att folk ska tycka om vad du borde visa upp. De kommer gilla det, så länge som den energi du projektar är bra. Ju bättre du känner desto bättre blir de vad de ser.

Hela kroppen utstrålar energi. Det handlar inte bara om hur du ler. Det finns också spänning i kroppen. Om du poserar med avslappnad blixt och med fina, säkra och lugna rörelser, kommer det att återspegla hur du känner. Trevliga, säkra och lugna rörelser speglar därför ett fint, säkert och lugnt sinne.

Du kan eftersom göra vad du vill på en scen, kan du göra många poser fel etc. Men om du är suverän i "M", utstrålar självförtroende, glädje och bär vinner själar så detta kommer att ha mycket mer att säga. Människor ser inte dina misstag om du är säker.

Många undrar om de själva är onaturliga på scenen. n person som är naturligt på scenen, har scenen och älskar att ses. De styrs automatiskt av deras nöje och allt kommer "av sig själva". Om du kommer ut framför publiken och omedelbart försöker kontrollera dig och allt runt dig känns det obekväma. Om du inte har en speciell utsökt och bra känsla och känner att du "regnar" finns det stora chanser att du inte gillar det. Självklart kan du göra det här.

Här är några tips för dig att stå på scen Förbered dig genom att tänka på hur du ser ut när du står framför publiken. Stäng dina ögon och drömma om hur du beundras. Lägg märke till hur du letar efter dig själv. Hur ler du Hur flyttar du? Gör det ofta så att du blir van att "se" dig så här. är du har visualiserat detta många, många gånger, blir det helt naturligt för dig att uppträda så här när du kommer till scenen. Försök att märka vilka färger du ser omkring dig. Dessa färger är kloka att ta med överallt. Om du till exempel har något rött, rekommenderar jag att du trycker på något rött när du går till scenen.Även om du inte passar bäst, kommer det att få dig att må bättre, och det betyder det mesta.

Dagen runt tävlingen gör det viktigt att du är tillsammans med personer du älskar. Gör saker och aktiviteter som gör dig lycklig. Gör planer för vad du ska göra när tävlingen är över. Då har du något att njuta av i alla fall. Planera pizzakvelden med hela gänget efter showen eller gå ut för en rolig middag på en trevlig restaurang med partnern.

Stress som möjligt. tt avkopplande sak att få en massage, bada bastu, simma i eseteriske oljor, gå till spa och roa sig under mattan med varmt kamomillte är en bra idé. Gör listor över hur trevligt ditt liv är och vad du uppskattar. Gå in i meditationstekniker och försök att hitta inre frid och inre röst.

Timmarna innan du går till scenen kan mediteras. Hitta en plats i garderoben eller liknande som borde vara din lilla plats. Om du känner dig stressad, gå till din "lilla plats" och andas lugnt och lugnt ner. Stäng dina ögon och tänka på hur du visualiserade dig själv. Förbered dig för att visa allt detta "du" som du har visualiserat. Gör dig redo att göra fantasi till en verklighet.

är du går på scenen, tänk på alla människor som är viktiga för dig. Låt kroppen vara fylld av glädje och njut av att spendera tid med dem efteråt. Smil åt dig själv och vet att livet bara kommer att göra dig bra. är du kommer på scenen, tänk på att visa alla hur underbara lyckliga och glada du är. Låt all denna positiva energi utstråla ur dig. Då går det själv.

Många kanske tror att de inte har något att vara så oerhört glad över. Då är de fel. Hade vi inte haft några lediga ledtrådar i livet hade vi inte lyckats leva. Det är viktigt att fokusera på det som är bra. lås upp så mycket att de negativa och obetydliga sakerna inte passar.

lla människor är världens vackraste, när liv och glädje bara kommer ur ögonen och deras kroppar.

ADVERT

Mest populära