Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Mer Spenst utan SATS

År 2 mars 2011

Senast ändrad 24 juni, 2014

v Även otevatn - utbildning. nej

SPST orge S står på egna ben och blir orges tredje största träningskedja med över 30 gym över hela landet.

- Vi tar med oss ​​det bästa av samarbete med STS och söka efter nya franchisetagare i städer över hela landet, berättar kedja chef, irin owl i Spenst orway S.

-eslutet att sälja SPST till sina franchisetagare är klokt. Spenst bör stå på egna ben, fortsätter att växa och hitta nya franchisetagare som kommer att utveckla Spenst konceptet vidare med resten av ägarna i kedjan. Vi går en mycket spännande framtid, med en utbildningskoncept som kombinerar det bästa av STS med en nödvändig grad av flexibilitet som ger franchisetagare rum för att snabbt skapa de nödvändiga anpassningarna som uppfyller de förväntningar och krav lokalt, säger irin owl i Spenst orway S. Mer och bättre SPST med flexibilitet. Utbildningskoncept Spenst har blivit mycket populär i städer över hela landet sedan starten 1999. På grund av en klausul om regleringen av konkurrensen Spenst inte är etablerade filialer i större städer. u som SPST orge S står på egen hand öppnar detta för att SPST ska kunna konkurrera i de stora städerna i framtiden.

- Konceptet har verkligen fångat på i städer och utanför de stora städerna där vi har lyckats skapa en kultur av centra som är populära, inkluderande och familjevänligt. Vi tycker att detta är en av anledningarna till SPSTs tillväxt och framsteg. Inga kedjor kan erbjuda sina franchisetagare den flexibilitet som vi kan, och som i praktiken innebär att medlemmarna i Spenst centra har större inverkan på deras lokala utbildningsmöjligheter än någon annan träningskedja. Vi tror på ett tydligt franchise-koncept i en medlemsdemokrati som möjliggör lokala anpassningar. n högre grad av flexibilitet, vilket i praktiken innebär snabbare beslut och mindre byråkrati, ger Spenst kedja en konkurrensfördel jämfört med andra kedjor som rör strängare att givarna bör vara enhetlig från centrum till centrum, och med längre beslutsprocesser, säger rand Manager i Spenst orge, irin olle.

ya franchisetagare är välkomna. I SPST-kedjan är generaldirektören också ägare till fitnesscentret. Detta medför ökat engagemang och närmare dialog med kunder för att säkerställa utvecklingen av aktivitetscentret i gymmet och en aktiv och nöjd medlemskoncern. Spenst söker därför franchisetagare som har lite extra, de som inser att ansvaret för medlemmarnas förbättrad hälsa inte stannar så snart medlemskapet dras.

- Vi ser fram emot att hitta nya franchisetagare i staden och landet som ökar Spenst dess förmåga att

konkurrera med kedjor och fristående utbildningscentra i hela landet.Vi ska fortsätta våra ansträngningar för att förbättra folkhälsan genom att etablera nya populära och inkluderande SPST-avdelningar i städer och städer. Dessutom kommer vi att hjälpa nya medlemmar att uppnå sina mål relaterade till långsiktig god hälsa ", säger SPST-kedjechef irin olle.

ADVERT

Mest populära