Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Magnat Center är folkets nya elit center

Publicerad 31 januari 2013

Senast ändrad 24 juni 2014

v Även otevatn - utbildning. com

Med över 2400 kvadratmeter stoja plats i moderna lokaler i centrala i Oslo, med Magnat Center strävar efter att bli folkets elit gym, medan den coolaste gym i uropa.

Centret har sin officiella öppning den 31 januari när media är inbjudna. Här är pressmeddelandet:

Magnat Center är ett populärt alternativ till Toppidrettsenteret på Sognsvann - och lämpar sig för dem som vill ha något med motion. Vi erbjuder dig de allra bästa träningsmetoderna, vi har den bästa supportutrustningen och den modernaste träningsutrustningen. Oavsett om du är en fysisk idrottsman, idrottsman eller helt okej, spelar ingen roll. Till exempel, om du vill bli en bättre löpare eller snabbare på skidåkning, är erbjudandenen till Magnat Center nu något nytt i orge.

Magnat har en lång historia av idrottare i orge. Vi har också vårt eget medicinska centrum som erbjuder både specialist och allmän medicin. Funktionell träning och omfattande yrkeskompetens är Magnats styrka.

Vi har över 40 års erfarenhet från toppsporten, och nu vill vi ha det till förmån för idrottarna. Oavsett om du vill träna ut för irken eller Oslo Marathon, eller bara komma i form, är Magnat Center platsen för dig. Vi erbjuder branschens högsta träningsutrustning och har prestationsutbildare och personliga tränare med specialkunskap från norska toppatlärare. Vi har också skidspecifik gruppträning, Puro Yoga, spinning och grundläggande träning. Vid Magnat kan du också utföra tester på maximal syreupptagning med laktatprofil, snabbhet, spänning och mycket mer.

- Magnat sätter en ny standard för den vanliga mannen på gatan och erbjuder ett unikt sätt att träna. Jag önskar att mina utövare borde träna här, säger Jack Waitz.

Vi har både personliga tränare och prestationsutbildare. Tillsammans med en personlig tränare vill du nå ditt mål. Vi har gjort det tidigare för bästa idrottare - nu är det din tur. Våra prestationskonkurrenter är utbildningsspecialister. De tränar sportspecifika och använder sportspecifika rörelser för att ge dig den bästa träningseffekten. Prestanda tränare är lämpliga för dem som fokuserar på en enda sport - och för dem med speciella träningsbehov. Våra prestationsutbildare arbetar tvärvetenskapligt med en fysisk avdelning - hos Magnat Medical Center.

Magnat Center har två huvudsakliga: galleri, med funktionell träning som fokus - och löparbana samt "bunkern" - där du hittar den bästa utrustningen möjligt att få - från våra kraft ställningar från Keizer, luftmotstånd kombinerad med viktmagasin, lufttrycksmätare, vår kardioväxling med Woodway-löpmaskiner - för egen lyftplattform.Vi har spännande saltrengöring: skidspecifik gruppträning, spinning, Puro Yoga och funktionell grundläggande kroppsvård.

Vi har även egna kurser och utbildningsaktiviteter - Magnat ducation. Prestationspraktikanterna som håller dessa kurser är tillgängliga för dig och - och din träning.

ADVERT

Mest populära