Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Lone norås 19 år

 Finnmark

 nställd på bensinstation och omsorg för äldre.

 159 cm

 unt 55-60 kg.

 ikini Fitness

 24 Fitness Team

 X-Life, Hairdirect, Jon Klasbu.

 Singel  • 1. Space ikini Fitness -163 + Övergripande - orway Open 2012
  • 1. Space ikini Fitness -163 - ordic Championship 2012
  • 1. Space ikini Fitness -163 - orska mästerskapet 2013

erätta lite om dig själv:

Jag är en 19-årig tjej med mycket glädje och äventyr. är jag växer upp, blir jag stolt över att försöka nå mina drömmar. Jag är väldigt oberoende av mig. är de andra tjejerna spelade fotboll, dansade jag och spenderade många timmar i danssalongen ensam. Jag har alltid varit fascinerad av kroppen och förmodligen varför jag snabbt blev biten av träningsbasen. Ingenting fascinerar mig mer en bra kroppshämmande! Jag vill alltid ha något mer. Sträva efter nya mål. Det får mig att växa som en människa. Vill du lära dig mer, uppleva och resa. li en ännu starkare, bättre och rå person! Det finns inga gränser.  • Oberoende.
  • Målmedveten.
  • Passionerad.
  • mbisjonsrik.
  • Lugn.yrkeskort.Styrka 2, 5 år sedan, annars har jag varit aktiv under hela mitt liv.Passionen. Jag gör saker helhjärtat.Var inte rädd för att fråga, utforska eller utmana dig själv. Vi kan alla lära av varandra och vi måste alla börja en plats.Konkurrenskraft utvecklar en holistisk och fin fysik och ökar kvaliteten i musklerna.

Karriärinriktad är att starta ett eget gym och fortsätta som en fitnesspraktiker.

Vilka fördelar och nackdelar med den här sporten tycker du?

Fördelen är definitivt att du blir starkare mentalt och använder den för andra aspekter av livet. llt är korsat i huvudet. n bättre attityd och positivitet är alfa omega för bra resultat. Den bakre delen är bra, kanske det är en ego sport, men det är också vad du gör.är jag är hemma är jag en vanlig rutinperson. Träning eller gå till jobbet på morgonen, som jag har en natt eller morgon klocka. Träna eller arbeta på kvällen, där jag brukar laga matpaket på kvällen och förbereda mig för nästa dag. Se till att jag får tillräckligt med sömn, så kom i god tid.Har provat olika träningsprogram som är förbluffade av dmund, som jag vill fokusera på och förbättra.Träna alltid lite extra på de muskelgrupper jag vill förbättra. nnars varierar jag på övningar, antal uppsättningar, repetitioner, explosioner och försöker att chocka musklerna så mycket som möjligt. Det som gör träningen så spännande är att du alltid lär dig något nytt och du lär dig kroppen så otroligt bra att veta!dmund hjälper mig alltid med det, och vi försöker ut några olika dieter för att ta reda på vad min kropp svarar bäst på.Många kan vara chockade över hur ofta eller mycket jag äter. Musklerna behöver mycket och riktig mat för att växa och växa. För en fitnesspraktiker är det viktigt att äta när det gäller bästa möjliga muskelutveckling, vilket är en muskelsport baserad på den visuella.caa, Proteinpulver, Udos Choice, Krealkalyn och Pre-Workout.J. UILD MUSCLS!

Foto: obert LundellFörst och främst dmund Johansen. Han har haft tro på mig från dag ett. Vi är mycket lika på många områden, och det har lett till ett gott samarbete. Han är en bra lärare, motivator och en jen kan lita på mig.

Christina Gjertsen är också en vän av livet, med många ambitioner och drömmar. Vi kompletterar varandra väl och har alltid några spännande projekt på gång. Då har vi Solveig Wilhelms, som jag nyligen har fått veta, men det känns som att vi har varit vänner under hela livet. Hon är en stark kvinna med många ambitioner och mål, och med en mentalitet som gör henne till den raw lady hon är. Det är så viktigt att komma runt människor som tror på dig och vill se dig lyckas. Slutligen måste jag nämna mitt lilla hjärta, min kära lillasyster som alltid finns där, stödjer och visar godhet.ra hemsida för att förvärva mer kunskap om kost, motion och kropp. Har läst många bra artiklar här.

Foto:

ino ngdal

Christina Gjertsen

ino ngdal

ADVERT

Mest populära