Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Lyssna på Bruce Lee om du vill ha resultat!Det var inte konstigt att mannen var utan tvekan före sin tid och var en kapacitetsvärld förlorad så långt för tidigt.

tt annat känt faktum är att uppnå träningsresultat är något som de flesta av oss kämpar från tid till annan. Det här kan? asy? Löst om du lyssnar på Mr. Lee. Det finns inga tillgång till träningsinformation dessa dagar. Vi har tillgång till enorma mängder vetenskap, erfarenhet, åsikter etc. och du måste bara välja den väg som passar dig bäst och ditt mål är det uppnådda målet. ller? Denna enorma mängd kunskap är tyvärr också källan till allt ont när det gäller att uppnå resultat. Det raderas inte bara positivt med stadig tillgång till ny information och revolutionerande träningsmetoder.Du har definitivt sett och hört den här citatet tidigare, eftersom det brukar vara ruce Lees mest använda citat. Det finns flera anledningar till detta och vi kommer snart att diskutera vad detta citat potentiellt kan göra för dig och ditt träningspass. Kanske denna enkla citat revolutionerar verkligen dina framsteg och ger dig mental lättnad från all förvirring i träningsindustrin.För de flesta av oss är hela kärnan i förvärvet av information att hitta bättre lösningar för att uppnå konkreta mål. För närvarande är det tyvärr rikligt med ofta motstridiga uppgifter, vilket orsakar förvirring. Du måste därför hålla dig kölden när du läser träningsplatser och böcker som går in i ämnet du vill ha mer information om. Inte ovanligt, entusiastiska träningsentusiaster kommer helt förändra förfarandet på grund av en ny trend, träningsmetod eller slutsats från en enkel forskningsrapport. Det kommer att bli en hype och du hoppar direkt eftersom det låter väldigt bra.

Om det händer finns det ett problem någonstans. Om du till exempel läser en bok om muskeltillväxt och du helt förändrar ditt nuvarande träningsprogram, kan det innebära att ditt nuvarande schema är helt eländigt. Om du inte är nybörjare som ser fram emot något förnuftigt att följa, borde det inte hända om du har specifika mål hittills.

Till exempel är ditt mål att bli så stark som möjligt i grunderna i squat, bänkpress och marklyft och du följer en Westside-mall, vad ska du Tabata 5 gånger i veckan? Jag är fan av Tabata, men inte för att uppnå alla mål. Om du läser om sådana metabola metoder kan det vara lika fördelaktigt att få det kvar tills du faktiskt har fettförbränning som ditt primära mål.

Men om du studerar specifik rörlighet för ökad prestanda i baslyftarna, är det något som bör betonas omedelbart, eftersom det direkt påverkar ditt mål.Som Lee säger måste du få det som är användbart.llt är inte användbart som nämnts. Detta gäller inte bara för att skaffa information, men också vad du redan gör till dags dato. Om du är som de flesta, innehåller din träningsplan övningar som inte har någon nytta för vad du vill uppnå.

Återigen, om målet är att vara så starkt som möjligt, varför kittla kring små detaljer i förhållande till kost som verkligen bara påverkar dig om du går på scen? ller vad ska du göra med morgonresor och kardio efter varje förstärkning?

För pojkar är det kanske inte det största problemet, men när tjejer strävar efter att växa starkt och / eller bygga muskler, verkar det som om det ofta är problem med att justera aktivitetsnivån. är allt kommer omkring måste du ha en viss vinst om din kropp kan anpassa sig till högre nivåer. Om du redan är mycket aktiv på kardiofronten och du har psykiska problem med att äta mycket mat, måste du nedgradera träning som inte underlättar optimala framsteg mot ditt huvudmål.

Det är så lätt att distrahera informationen som media jobbar idag och det som uppstår har ingen relevans för dig. Om du inte vill träna mycket av allt, behöver du verkligen komma på farten och gå 100% för att uppnå ditt mål och göra vad du behöver. Vad du behöver är nog inte den nya träningen som är så intressant, eller träningsmetoden Jay Cutler pratade varmt.

I linje med ruces filosofi borde man naturligtvis vara öppen för egen intuition. Det innebär helt enkelt att du också kan spela lite och prova olika övningar, metoder etc. ågot som motsätter sig det som redan sagts, ja, men det betyder inte att det ska vara totalt bananer.

Det betyder emellertid att inom ramen som du redan följer kan du tillåta inspiration för intressanta områden för att se dagens ljus för att tillgodose dina behov av nyfikenhet. Trots allt tenderar vi att testa nya saker.

Huvudformeln för att göra detta arbete är att testa ut 1-2 nya saker under en viss träningsfas, där andra gränser är inställda för att driva framstegen i rätt riktning. esten av vad du läser om eller hör andra talar om som utlösande nyfikenhet måste kanaliseras ur din egen process tills tiden är kvar för att bilda ett nytt schema för en ny fas.

Gör det enkelt

Det enkla är ofta det bästa, men det är inte alltid lätt att göra det enkelt. Särskilt inte nu en dag. Mitt råd är att ta citatet från ruce Lee till hjärtat, titta på det ibland och fråga om vad du faktiskt gör stöder det mål du har just nu. Det får lov att vara kreativt, men allt kan inte göras samtidigt.

Ta en bra titt på ditt träningsprogram. Se om det matchar vad du vill uppnå med programmet.Dessutom vet du vad du vet, vilket gör programmet bättre och tar bort vad du vet att du inte behöver.

Ja, och lägg till en ny särskild variant av bicepscurls? tror det var vad Lee menade med sista delen av citatet?

Utvalda citat från ruce Lee

ADVERT

Mest populära