Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Linn väg till en bättre livsstil - Vecka 9

Publicerad 2 September 2013

Senast ändrad 24 juni, 2014

y Frank izzo - utbildning. nej

Sjukdom och semester är nyckelord för denna vecka.

Innan jag började träna, sa Frank att jag inte ska träna när jag är sjuk. Jag glömde att fråga vad han menade med sjukdom, eftersom folk skiljer sig mycket från vad de menar att vara sjuka. Vissa tror att de är sjuka när näsan går lite, medan andra tolererar mycket mer. ftersom Frank är Frank trodde jag att jag inte skulle träna om jag var så sjuk att jag inte klärde på mitt träningsbuller utan hjälp. Den här veckan har jag dock lärt mig vad Frank menade och utan att fråga honom.

Här kan du läsa vem Linn är.

I början av veckan fick jag ont i halsen, och ansåg inte att träning sedan jag var i dåligt skick och hade feber. Sedan fick jag ett meddelande från Frank som frågade om vi skulle träna. Självklart sa jag ja, jag säger aldrig nej till Franks träning. ftersom jag inte använder min hals när jag tränar, trodde jag att jag inte hade något att klaga på. Och med en liten paracetamol går febern ned. rgo, jag kunde träna. Tänkte jag är jag äntligen lyckades komma till gymmet insåg Frank snabbt att jag inte var i form. Och då lärde jag mig vad Frank menade om träning under sjukdom. Det borde inte hända.

Han sa klart till mig att det inte är bra att träna när du har feber.

Jag skulle bara älskar att träna, så jag försökte övertala Frank att låta mig träna, genom att säga att jag hade knappt feber längre på grund av paracetamol, och att jag var i bättre form än tidigare på dagen. Trots bestående försök att övertyga Frank var det värdelöst. Jag hade feber, och sedan var träningen föråldrad. Till slut slutade vi att gå igenom mitt träningsprogram för nästa vecka, vilket hans PT-studenter gjorde för mig.

Under övningarna, insåg jag att jag faktiskt var i sämre skick än jag trodde från början, och att Frank återigen hade rätt i vad han talade om. Jag fick inte ens en knuff på knäna, något jag brukar komma till utan några problem.

Jag har inte återhämtat sig, så det har inte skett ordentlig träning den här veckan, utom på måndagen. Lyckligtvis var Luck helt bra för Frank, så jag har gjort istället för att träna. Jag har i alla fall varit i aktivitet istället för att bara ligga på soffan.

Det var mycket typiskt att jag skulle bli sjuk just denna vecka, där jag hade så stora planer på att utbilda ytterligare mycket sedan Frank och PT eleverna bestämde att jag skulle träna mindre i nästa vecka. Jag har tjänat en semester, var anledningen.

är detta är publicerat, har jag kommit till Grekland med träningsbyxor i resväskan. Så nu ser jag fram emot att komma tillbaka i form, något som förhoppningsvis händer snabbt.

ADVERT

Mest populära