Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Linn väg till en bättre livsstil - Vecka 7

Publicerad 19 augusti 2013

Senast uppdaterad 24 juni 2014

v Frank izzo Training. nej

Kläderna passar inte längre!

Jag har nämnt i en tidigare artikel att en av "biverkningarna" förlorar vikt är att mina kläder inte passar så mycket längre. Jag märkte verkligen denna vecka. Jag brukar bara gå runt i träningskläder, eller "daffy kläder" när jag är hemma. Här på dagen skulle jag klä på något annat, eftersom jag hade mycket att göra i staden. n stor klädkris uppstod! Mina kläder passade inte längre. Jag försökte mer byxor, men de föll av. Och de övre jag försökte var som stora väskor på mig.

Här kan du läsa vem Linn är.

Jag känner till fler personer som har en motivationsbyxa eller något i den. Således måste ett plagg vara mer motiverat att gå ner i vikt så att plagget passar. Men även de kläder som jag hade som motiverande kläder var för stora, har min kropp förändrats mycket på grund av livsstilsförändringen. Jag skulle aldrig ha trott att det åtminstone inte skulle ske så snart.

Slutligen lyckades jag hitta något att ta på mig eftersom jag inte kände att jag drunknade in, men det tog över en halvtimme. Jag har aldrig spenderat så länge att klä på morgonen innan. Tidigare när jag har haft klädeskriser, beror det på att kläderna plötsligt blev för små för mig och bryr mig inte längre. Så det var verkligen en ny upplevelse för mig. Därför måste jag handla kläder i veckan, som inte tränar kläder. Åtminstone kommer jag inte att köpa mer motiverande kläder, för om jag fortsätter på detta sätt, är den bara bortkastad. u har jag motivationskläder som hänger i garderoben med prislappen på, vilket är för stort.

För roligt försökte jag min vinterjacka igår. På vintern var det ganska hårt på mig (läs: korvskinn), medan igår jag såg ut som en tunn korv med tjock rävhud. Jag var tvungen att flörta länge när jag såg spegeln. I höst kommer det bli en ny vinterjacka på mig.

De två föregående veckorna känner jag verkligen att jag har stagnerat lite med tanke på träningen. Jag har inte lyckats öka vikten av tyngdsträning, och träningspasset har varit en kraft. Den här veckan lyckades det lyckas och min form har bara förbättrats. Intervallträningen jag har gjort har inte varit helt grym, så det kan vara ett tecken på att jag behöver öka intensiteten ytterligare? Har inte lurat att nämna det till Frank än, eftersom det har varit bra att ha intervallträning den här veckan som inte fick mig att känna att jag var död nära. fter denna veckas artikel är det säkert över och intervallet flyttar kommer att vara pyton igen.

Den här dagen kom jag att tänka på de första träningspass jag hade med Frank. Jag var tvungen att skratta lite när jag kom ihåg vad jag gjorde den första träningen.Ungefär halvvägs i sessionen frågade jag Frank om jag kunde gå och tvätta mina händer. Jag kände mig så klumpig och snuskig i mina händer eftersom jag hade varit i så många kontaktpunkter på gymmet. Fitnesscenteret är ett mycket rent och trevligt centrum, det är inte det. Men jag var inte van att inte tvätta mina händer eftersom vi lärde oss mycket om det i vårdutbildning. Frank måste ha varit enormt övergiven och skeptisk med tanke på mer tvättstopp under träningen. Lyckligtvis har jag fått den vanan just nu och lyckas göra ett träningspass utan att behöva sluta tvätta mina händer. u sparar jag det direkt efter träningen.

För tre veckor sedan fick jag en ny dietplan som inkluderade ökat kolhydratintag. Under de första fyra veckorna åt jag bara grönsaker och en bit magert kött till middag, men nu kan jag även ha ris, pasta, quinoa och liknande. Ändå brukar jag bara äta kött och grönsaker till middag. ndast två gånger har jag haft fullkornigt ris bredvid grönsakerna. Vad som var så tråkigt att äta förr har nu blivit min favoritmat. Jag har aldrig varit så förtjust i grönsaker som jag är nu. ftersom jag alltid börjar min dag äta havregrynsgrönsaker till frukost, äter jag nu två heta måltider om dagen. Vilken lyx! Innan denna livsstilsförändring åt jag två måltider om dagen, som båda kunde vara kalla. Såsom brödskivor och kall middag från dagen innan.

Innan mat var något jag äter för att tröttna på hungerkänslan, var det sällsynt att jag verkligen tyckte om maten. u äter jag mycket snabbare och har lärt mig att njuta av maten, istället för att hugga med mig själv. n av de viktigaste sakerna jag tycker har jag lärt mig är hur stor en del är. Köksvicker har varit min bästa vän under de senaste veckorna. Jag har börjat väga maten så att jag så småningom lär mig vad en vanlig del är, bara tittar på publiken. Då behöver jag inte falla tillbaka till de stora portionerna jag åt tidigare.

Så, som vanligt, ser jag fram emot en ny vecka, som består av mycket träning och god mat. Och den här veckan nya kläder.

ADVERT

Mest populära