Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Linn väg till en bättre livsstil - Vecka 5

Skickat 5 augusti 2013

Senast ändrad 24 juni 2014

v Frank izzo Training. nej

ytt dietprogram och motion på egen hand. Läs Linns uppdatering efter vecka 5.

Här kan du läsa vem Linn är.

I början av torsdagen i veckan började jag tänka på vad jag skrev i den här veckans artikel. Jag tänkte på de dagar som hade gått, och insåg att det inte fanns mycket att rapportera. Jag hade en ny meny, men det var verkligen allt. ftersom Frank har tagit en välförtjänt semester fick jag möjlighet att skapa ett eget träningsprogram i en vecka. Det gick överraskande bra. Jag skrev ner alla övningar jag har gjort med Frank, och sedan gjorde jag ett program från det. ftersom Frank också har lärt mig olika övningar jag kan göra ute, hade jag också några dagars träning. Under den kommande veckan har jag ett detaljerat program från Frank som jag ska utföra, och det är bra. ftersom Frank är mycket skicklig att göra ett träningsprogram, kan jag inte skryta överallt det jag är.

Medan jag undrade vad jag skulle skriva i den här artikeln fick jag ett meddelande från min mamma. "Vi kommer på berget på morgonen". Hurray, tänkte jag. Då får jag förmodligen något att skriva om. Mina föräldrar och jag har pratat lite om att åka på en bergstur i sommar, men jag tänkte att det inte skulle hända om några veckor. Då var jag tvungen att snabbt räkna ut vad varje dag jag skulle ta med mig, eftersom mat är en stor del av denna livsstilsförändring.

Som tidigare nämnt har jag lyckligtvis fått en ny meny denna vecka, och havregryn är en av de nya saker jag har introducerat. Jag uppfann sedan köksvikter och började mäta havregryn, som jag hade i små brödpåsar. n påse var en måltid. Planen var att vara på berget från fredag-söndag, så jag var tvungen att vara mer uppfinningsrik än det eftersom jag inte skulle äta trött på havregryn redan den första veckan. n annan sak på menyn var pannkakor, så på fredag ​​morgon kokade jag några proteinpannkakor som också var praktiska att dribbla på en vandring. Jag köpte och helkornigt ris, eftersom planen var att fiska mycket bergsöring. Det var främst varför vi åkte på en bergsresa. Vi går inte bara för en resa, vi måste ha ett mål med resan. Till sist fick jag veta att jag hade tillräckligt med mat och vi var redo för avgång.

Ingen av oss trodde hur trött det var att komma till vattnet som var målet för resan. Pappa hade inte varit där sedan han var 14 år gammal, och det har varit ett tag sedan. Hade det inte varit för allt arbete jag har gjort hittills, hade jag aldrig lyckats komma dit uppe. Vi tillbringade tre timmar, med endast två små raster. Och det var brant. Mycket brant. På vissa ställen var jag tvungen att dra upp mina armar och sparka vild med benen för att komma vidare med mig.Inte bara att jag hade hela min kroppsvikt drog mig upp, jag hade också en tung väska med 25 kg på ryggen. Jag trodde att eftersom min pappa inte tränar, och jag ska bära en tung väska, gör jag det sedan jag har börjat träna nu. Så småningom insåg jag att pappa var faktiskt mycket starkare än mig, eftersom hans väska var tyngre än min, och han gjorde resan så bra som jag. Otroligt, jag bar min väska hela vägen upp och utan klagomål.

är vi äntligen kom upp till vattnet satt vi upp tältet och började fiska strax efteråt. fteråt insåg vi att vi borde ha ätit innan vi började fiske eftersom vi inte hade ätit i minst sex timmar. fter några timmar fiskade min mamma min fot och sa att vi nu skulle äta. Tiden var 12 på kvällen. är vi hade ätit, gick vi att sova. Men vi sov bara i två timmar. Klockan fyra på natten kokade jag min havremjöl och då var den redo för mer fiske. Fisk vi fick, men tyvärr var det mycket mindre än vi förväntade oss.

Vi fick också reda på att regn rapporterades senare på dagen, så vi bestämde oss för att gå ner igen på lördag morgon. Vi ville inte gå ner i berget när det var vått och halt. Sedan packade vi ihop och gick ner igen.

På tre timmars resa ner sade vi till varandra att vi aldrig skulle åka dit igen, eftersom det hade varit en extremt tröttsam resa och vi hade knappt sovit den natten.

är vi äntligen kom hem och hade sovit lite på eftermiddagen fick vi reda på att vi troligen skulle åka dit igen nästa sommar. Men då klok på skada, och inte med så tunga väskor.

Jag vet inte ens vad vi hade i påsarna som gjorde dem så tunga.

Min slutsats är åtminstone att vandringen inte är så dålig. Åtminstone inte nu, jag har lite bättre kondom och har lite mer muskler i benen än vad jag tidigare haft.

Vad chockade mig mest var att jag knappt hade en barriär dagen efter! ara lyckliga mina föräldrar var inte. Men det borde sägas att jag var väldigt trött i kroppen efteråt, och jag visste att jag hade varit aktiv i lång tid och med för lite och oregelbunden ätning.

Jag är övertygad om att både mina föräldrar och jag lyckades gå hela vägen till vattnet och jag ser fram emot en extremt bra och lång träning.

ADVERT

Mest populära