Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Linn väg till en bättre livsstil - Vecka 11

Publicerad 16 Sep 2013

Senast ändrad 24 juni 2014

y Frank izzo - utbildning. nej

n bra vecka med motivation på toppen!

Den här veckan har motivationen varit överst, så jag är mycket nöjd med hur denna vecka har gått.

Här kan du läsa vem Linn är.

På måndagen anmälde jag mig till ett nytt gym, sedan mitt medlemskap hade gått vidare till den tidigare. Det nya fitnesscentret har många olika grupplektioner, som jag har sett fram emot att försöka.

Jag har provat TX. Kort sagt, TX är mer eller mindre hängande av dina armar och ben medan du gör övningar. Det kan låta något speciellt, men det är en av de roligaste sakerna jag någonsin har haft. ästa dag vaknade jag med tidens barriär och lyckades knappt få mig ut ur sängen. Jag har faktiskt ersatts hur tiden fånga de första veckorna av denna livsstil förändringen var, men jag är ganska säker på att när spärren efter TX var mycket värre. Jag var öm i musklerna Jag visste inte ens att jag hade, förutom att jag var öm i musklerna jag blev bekant med när jag först började träna.

I den här veckan har jag också hedrats att träna med en av Franks utbildade personliga tränare. Hon visade mig nya övningar, vilket resulterade i ett extremt hinder i benen. Det var faktiskt så dåligt att jag inte kunde räta ut benen nästa morgon. Det tog en halvtimme sedan jag stod upp tills jag lyckades gå tillbaka normalt. Även nu, ett par dagar efter träning, är det en smärta att räta ut benen.

Jag har också haft en ökning med Frank i veckan, där löpbandet var väl använt. Det är ingen hemlighet att jag inte gillar det, och speciellt inte när jag måste jogga det. Hittills har jag bara använt en löpband när jag "hade" och inte för att jag ville. Därför förväntade jag mig att jag inte lyckades hålla mig så länge. Förvånansvärt har mitt tillstånd förbättrats de senaste veckorna, utan att ha märkt det. Jag lyckades till slut Franks jogging intervall, utan känslan av att jag joggade mot ljuset, så att jag har känt tidigare i Frank intervallträning.

är Frank hörde om alla mina träningsplaner den veckan, med både grupplektioner, Frank-träning och träning med sin tidigare student, sa han att jag var tvungen att ta det lugnt och inte träna så mycket. Han menade att jag var tvungen att gå en torsdag i stället för att träna på det gym som jag hade planerat. Jag var inte helt överens med Frank, men eftersom Frank alltid har rätt så insåg jag att han hade rätt i det också. är jag vaknade på torsdag morgon kände jag mig att jag var ganska trött och insåg att Frank återigen hade rätt. Tror att det var lite rejäl att gå från två veckor med lite träning, bara en vecka med massor av träning, med upp till två hårda sessioner på en dag.

Jag chockade mig själv när jag frivilliga två sessioner samma dag. Det var inte något jag trodde jag skulle göra. Men jag har verkligen fått chansen att träna, och det är mycket roligt. Jag har insett att det är faktiskt roligare att träna en timme än att ligga på soffan och titta på TV i en timme.

nnars skulle det vara bra att äntligen äta grönsaker igen. Även övercooked blomkål smakade utmärkt. Det är mycket ovanligt att gå runt för att vilja ha grönsaker, istället för något ohälsosamt. Även om suget för vissa ohälsosamma försvann mycket tidigt i denna process, hade jag verkligen förväntat mig att komma tillbaka lite senare. u är jag klar med vecka 11 och det har inte kommit tillbaka. De få gånger jag vill ha något, jag vill bara ha lite av det, och sedan försvinner ljuset efter en så kort tid att jag inte ens köper det jag vill ha. Förmodligen kommer jag inte att bli lycklig med så korta begär för hela framtiden, och förväntar mig därför att jag senare känner mig som något, jag ska både köpa den och äta den.

u är jag i vecka 12 i projektets livsstilsförändring med bra mod, barriär och begär för kålrabi.

ADVERT

Mest populära