Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Linn väg till en bättre livsstil - Vecka 10

Publicerad 9 september 2013

Senast uppdaterad 24 juni 2014

v Frank izzo Training. nej

Maten kan vara en utmaning på semester!

u har jag återvänt till orge efter en fantastisk vecka på Kreta. Veckan gick väldigt fort, eftersom det var så stort. är jag åkte till Kreta med en organisation var det inte en "semester-semester". Vi hade mycket på veckoplanet, allt från workshops och diskussioner, gruppuppdrag och båtturer med piratskepp.

Här kan du läsa när Linn är.

ftersom veckoplanet var ganska packat och jag föredrog att vara social istället för fokus på träningen, fanns det inte så många träningspass. Men några sessioner var. Jag försökte ens försöka yoga, något som gav mig mer smak. Och många timmars shopping kan betraktas som en liten aktivitet. Mycket simning var också eftersom det var så varmt i havet. Så jag var alldeles mycket aktiv när vi hade fritid.

Men maten på Kreta var ett annat kapitel. På de allra flesta restauranger vi åt, ansåg de franskfries och ris att vara grönsaker. Förra gången jag kollade var varken ris eller pommes frites på menyn Frank gjort för mig, så jag bad alltid om att få grönsaker istället. Tyvärr fick jag inte grönsaker. Ibland fick jag till och med extra fritters på tallriken, vilket var väldigt nedslående. Den sista natten vi hade på Kreta hade vi middag på en bättre restaurang. Jag skojade ett slummer när jag upptäckte att jag hade en liten bit broccoli på tallriken. Jag har aldrig ätit broccoli som smakade så bra innan. Förmodligen var det så bra eftersom jag hade varit där i nästan en vecka och hade en stor önskan om broccoli.

nnars var det inte så lätt att äta hälsosam där, eftersom nästan all mat drunknade i fett innan den serverades. Hemma använder jag inte ens olja när jag lagar mat. De första dagarna var jag lite bekymrad över att jag gick på min semester eftersom maten inte var så frisk som den jag åt hemma, men så småningom fick jag reda på att jag kunde vara så hungrig för att försöka äta lika hälsosam som hemma, och jag hade en semester. Jag gick upp i vikt och jag gick upp i vikt. är allt kommer omkring borde jag bara vara där i en vecka. Då blir det bara mer motion. Jag har lärt mig hur man tränar, så det är inte en kris om jag måste träna mer.

Dagen efter att jag kom hem gick jag till tyngden och blev chockad över att jag inte hade gått i vikt. Jag har faktiskt gått i vikt.

konomiklassordlistor är inte exakt kända för att vara stora. Tidigare när jag har rest med flyg har det varit ganska trångt i sätet. rmstödet har alltid skjutits ur min lår, eftersom låret behövde utrymme. fter en timme i planet på vägen ner till Oslo insåg jag plötsligt att jag faktiskt hade "bra" utrymme i sätet.Jag fick en vattenflaska mellan lår och armstöd, vilket inte hade varit möjligt för alla 10 veckor sedan. Och även med vattenflaskan där var det inte trångt. Det var underbart att inte sitta med min lår min lår tills sidmannen lår. Det var verkligen underbart för sidmanen också.

Trots att jag är trött nu är jag väldigt glad över att jag hade möjlighet att gå till Kreta med organisationen och lära känna många underbara ungdomar. Har fått minnen och vänner för livet.

Min form är inte lika bra som innan jag blev sjuk så det kommer att bli extra tröttsamt nu när jag hittar tillbaka, men det är okej. Jag är i bättre form nu än jag var när jag började livsstilsförändringen.

u ser jag fram emot en ny vecka med mycket motion och mycket broccoli.

ADVERT

Mest populära