Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Linn väg till en bättre livsstil - Vecka 1

Publicerad 8. juli 2013

Senast ändrad 24 juni 2014

y Frank izzo - utbildning. nej

Statusuppdatering från Linn efter den första träningsveckan.

Här kan du läsa vem Linn är och om hennes utgångspunkt.

Statusuppdatering från Linn efter vecka 1 med träning

u var det dags för min första veckors uppdatering. Officiellt byggde jag i vecka 1 nu, men jag har "tjuvstart" lite för knappt ett par veckor sedan med maten och började honom till något praktiserande förra veckan. Och tack för det, om det inte hade blivit en trasig uppdatering.

jag kunde börja att berätta lite om hur det har gått matmässa

är jag först såg diet plan för de första fyra veckorna, var jag lite förbluffad. Det fanns extremt mycket grönsaker, något jag inte kunde äta en stund på grund av en sjukdom. ästa sak jag såg var att det fanns 5 måltider om dagen, och jag brukade inte äta så många gånger varje dag. Och när jag såg hur mycket ägg jag skulle äta, tyckte jag att det inte var möjligt. Det var stora mängder, jämfört med hur mycket jag åt tidigare. Typ, två ägg per vecka, max. Jag hade även att skicka ett meddelande till Frank izzo för att höra om han verkligen hade skrivit rätt antal ägg, och hade inte missat tangentbordet när han skrev detta. Och den "värsta" av hela dietplanen, det vill säga, jag kunde dricka 1-3 koppar kaffe om dagen. Jag var en riktig kaffekanna före detta. Drick två till tre liter kaffe om dagen. Och inte 2-3 koppar, vilket Frank menade att jag skulle.

är jag testade menyn var jag väldigt exalterad att få upp till 5 måltider varje dag. Många dagar kom jag bara upp på 4 och några dagar bara 2-3 måltider. Men då fick jag äntligen en rutin så jag åt ungefär var tredje timme. u har jag faktiskt blivit beroende att äta så ofta, om inte så kommer jag att vara mycket lynnig, något som går utöver min stackars mamma.

u har jag använt dietplanen i nästan tre veckor, och det går överraskande bra. Maten är också mycket bättre än jag hade tänkt mig innan jag började med detta. Det blev inte bara ett risktorn i två liter vatten, vilket pappa sa att det skulle vara.

Då var det över till träningen

Jag fick också en träningsplan att hantera. Tjuven jag började med förra veckan. är jag såg övningsplanen blev jag ganska paff. Träning sex dagar i veckan, och en lång promenad varje natt. Och en vilodag, med en liten promenad. Jag trodde aldrig att det skulle vara så mycket. Jag hade sett min träning två till tre gånger i veckan och lite promenad ett par gånger. Och minst två dagar vila. Men så fel tog jag. Fyra styrksessioner och två HIIT-sessioner. Då tänkte jag på det och fick reda på att det skulle vara bra. HIIT, jag visste inte vad som var, så det var nog inte så illa.Glatt nöjd, jag trodde att jag skulle lyfta lite vikter eller något fyra gånger i veckan, och sedan två gånger HIIT, vad det än var. Styrketräningen var förmodligen sämre.

n natt bestämde jag mig för Google HIIT. Jag beklagar bittert att jag gjorde när jag såg vad Google sa om HIIT. High Intensity Interval Training. Farväl, vad var det jag hade satt på? ! Hög intensitet? Jag insåg snabbt att styrkorna skulle vara enkla jämfört med HIIT-sessionerna.

Då kom dagen då jag hade mitt första träningspass med Frank klockan 8 på morgonen. Jag bor 2, 5km från gym, så jag var tvungen att åka dit först. är jag kom, var jag redan varm, så jag trodde det var säkert min uppvärmning. eida, det var det inte. Det var bara en bonus där. Uppvärmningen av ellipsmaskinen följdes av en mycket tröttsam cirkelutbildning, med minimal vila mellan varje övning, så att det fanns både styrka och träning i samma session. är träningen närmade sig slutet blev jag verkligen illamående. Så illamående att jag var säker på att Frank snart skulle se vad jag hade ätit till lunch. Lyckligtvis hade jag en liten paus så jag kom till krokarna igen och att Frank undvikit att se min frukost. är träningen äntligen var över, var jag så trött att jag nästan inte visste hur man klarade att gå 2, 5km hem igen. ra hemma var jag ett vrak. Helt utmattad, trött, illamående och jag var tvungen att äta ett mellanmål. Villkoren varade mer eller mindre i veckan. ftersom jag var så illamående hade jag problem med att få i alla mina 5 måltider. Och jag var lika trött som jag aldrig varit tidigare. Sova flera gånger om dagen och hade en grym vecka. Jag började undra om jag skulle klara av denna livsstilsförändring. Utbildningen var dålig och jag åt maten. Och det är vad livsstilförändringen handlar om.

Lyckligtvis när jag började denna vecka var illamående minimal och jag lyckades äta alla måltider om dagen.

Den här veckan har gått ganska bra. Faktum är att jag äntligen har förstått vad jag kan / bör äta och träna, så jag vet faktiskt att det kan vara kul att träna. Förutom när HIIT finns på träningsplanen. Mitt första möte med HIIT var dåligt. HIIT på cykel med Frank izzo som tittade efter och motiverade mig var en ny upplevelse. Vid slutet av intervallen kände jag att jag cyklade mot ljuset och hade en nära dödsupplevelse. Men strax innan jag kom till slutet av ljusrummet fick jag vila i tio sekunder innan nästa intervall startade. Jag kan säga med hjärtat att jag aldrig varit så trött tidigare.

Men stämningen känner jag efter slutet av HIIT-sessionen är enorm! Det är så stort att jag verkligen ser fram emot nästa HIIT-session. ller tills nästa session är över.

Hur som helst tycker jag att det här är roligt och kan inte förstå varför jag inte har gjort det här förut.

Men nu går jag till gymmet, för söndagen är inte en vilodag.Inte för mig ändå.

-Linn

ADVERT

Mest populära