Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Linn väg till en bättre livsstil - "upp-och nedgångar"

Publicerad 21 juli 2013

Senast uppdaterad 24 juni 2014

v Frank izzo Training. nej

Förra veckan nämnde jag ingenting om mat, så jag trodde att jag kunde göra det den här veckan efter 3 veckors uppföljning.

Här kan du läsa vem Linn är.

n del av er har säkert undrat lite om jag har haft en hel del fantasi godis, chips och allmänt ohälsosam mat, nu när jag inte ska äta så. Otroligt, jag har inte velat något av det. ller lite har jag haft tillfälle, men det har inte varit mycket. Men det är en sak jag letat efter XTMLY. n skiva bröd med makrill i tomat. Ända sedan jag började en ny diet har jag inte ätit bröd. Och bröd var något jag åt dagligen förut. Makrill i tomat, å andra sidan, var inte något jag åt ofta, så varför har jag varit så extremt glad i det varje dag, jag vet inte. Men mestadels varje dag i veckorna har jag gått och ville ha en bit bröd med makrill i tomat. Om någon hade sagt till mig att jag kan välja mellan två saker, är en sak en skål med valfri godis, och den andra är en brödskiva med makrill i tomatsås, så jag hade ingen tvekan valt det senare. Så jag har länge väntat på att jag ska komma till vecka 8 eller något, och kanske få en smörgås någonstans i min diet.

På måndag efter en annan tröttsam men väldigt kul träning med Frank började vi prata om kosten. Och då sa han orden jag har väntat så länge att höra. Jag kan äta bröd skivor ibland. Jag trodde nästan att jag skulle falla av cykeln när jag hörde den. Och då var jag tvungen att fråga, "Kan du äta makaroner i tomat också? "Jag kunde göra det," sa Frank. Jag kan inte ens beskriva känslan av lycka jag fick. Äntligen skulle jag äta en bit makrill i tomat. Det första jag gjorde när jag gick till affären senare var att spåra grovt bröd och makrill i tomat. Gissa vad jag åt för kvällsmat på måndag kväll? Ja. Makrill i tomat.

Varje kväll kommer jag att skriva en dagbok på hur dagen har gått, och här är en liten utdrag från måndag: "u e knækkebrød till sandwich i ordning! tt makrill i tomat! ! ! ! Så det hade en kvällsmåltid. Det är absolut vackra himmelska underbara vackra bra. Tänk det är det bästa att ha en måltid året runt. "

Men efter några försök och fel har jag funnit att jag inte tolererar mjöl något speciellt. Så då får jag ofta en brödbröd, även om jag inte kan stå fast.

De tider jag vill ha något som jag inte kommer att äta, jag har räknat ut vad jag ska göra för att inte falla för frestelsen. Som regel, när jag känner mig som något, beror det på att jag är hungrig och nästa måltid är precis runt hörnet.Så då väntar jag på att äta, och då äter jag vad som finns på dietplanen. Och när hungerns känsla försvinner, försvinner sugningen för något ohälsosamt. Det händer också att jag vill ha något trots att jag är nöjd, men då säger jag till mig själv att jag inte behöver äta den. Jag har vanligtvis ätit förut och vet hur det smakar. Då behöver jag inte smaka på det igen, eftersom jag redan vet hur det smakar.

Och sedan över till träningen. Jag är inte nöjd med detta träningspass. Jag ska jobba hårt sex dagar i veckan, men den här veckan har det bara funnits fyra bra sessioner på Gym Diablo (fitnesscenter jag använder), liksom ett ökat hem. nledningen till det är något som störde mig väldigt mycket förra veckan. låsor. Den här veckan lyckades jag få en kraftig infektion i en stor gallblåsa. Så förutom mycket smärta i foten har jag haft mycket feber, noll aptit och i allmänhet varit i eländig form.

Målet med den här veckan var att slå löpbandet men det gick tyvärr inte. Men nu är jag bara mer motiverad att hantera den i veckan som kommer. För nu har jag inte mer vattenproblem och gnagare. Jag har köpt vad som ska köpas för mina fattiga fötter nu. ya swindy sneakers, stora mängder gnidningsnipplar, gnagare strumpor, och många saker också.

Lyckligtvis är infektionen nästan helt borta och sårad på vägen för återhämtning. Så jag strävar efter att hålla mina fötter fräscha och nästa vecka blir en super vecka i träning!

Onsdag i veckan är den dagen jag är mest nöjd, för då jag erövrade Keiservarden (366moh), följt av en bra session på Gym Diablo full av energi.

För en början på min livsstilsförändring. Jag väljer hellre att tro att det värsta är över nu och att det blir enklare i framtiden, med tanke på de senaste veckans utmaningar (illamående, vattenproblem och infektion). Motion är förmodligen bara värre. ller, mer utmanande och tröttsam. ågot jag ser fram emot. fter den här veckans dåliga träning är jag bara mer motiverad att stå på, eftersom jag hänger med träningen.

ADVERT

Mest populära