Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Linns sätt att få en bättre livsstil - nästan 20kg ner i 12 veckor!

Upplagt 23 september 2013

Senast uppdaterad 24 juni 2014

v Frank izzo Training. nej

Underbara resultat av Linn efter 12 veckors träning och kostförändring! Hennes resa till en bättre livsstil har börjat.

Linns kommentar

u har det varit tolv veckor sedan jag började min livsstilsförändring. Veckorna har gått väldigt fort, så det känns som om det bara var några veckor sedan jag träffade Frank för första gången, med mina två fysioterapeutreferenser i min hand. Jag är så glad Frank är Frank, och inte bara gav mig några rygg- och knäövningar, precis som andra fysioterapeuter har gjort tidigare.

u har jag just läst min uppdatering för vecka 1, som publicerades här på träning. nr. Det var väldigt roligt att läsa och jag kommer ihåg hur de första veckorna av träningen var. Jag skrev denna vecka att jag värmde upp till mitt allra första träningspass på ellipsmaskinen. fter bara ett par minuter på maskinen för första gången var jag helt utmattad och kämpade verkligen för att hålla i tio minuter. Jag var uppvärmd på ellipsmaskinen nu på fredag ​​när jag hade min sista träning med Frank. De tio minuter som jag skulle vara på maskinen gick väldigt snabbt, och jag skruvade upp nivån högre än vad jag behövde. Min sista session med Frank var cirkelträning, samma som min första session med honom. är sessionen var klar, och Frank var tvungen att lämna, slutade jag inte helt träningen, så jag hade min egen träning. Det hade inte varit tillämpligt efter min allra första session, där jag var trött bara för att gå till gymmet.

Min favoritdag de första veckorna, det var vilodag. Och den värsta dagen var dagen efter vilodagen, där jag verkligen var tvungen att argumentera med mig själv för att klara mig för att komma till gymmet. Jag skulle gärna ha mer än bara en vilodag, det var så lite tid att vila jag menade. u gillar jag inte vilodagen och jag mår bättre på gymmet än i soffan hemma. u ser jag fram emot min träning och inte förrän träningen är över, som jag gjorde under de första veckorna. Jag började skriva dagbok när jag började processen med Frank, eftersom Frank sa att jag borde göra det. Under de första fyra veckorna hade jag ett annat namn på träning; tortyr. Jag ringer det inte längre längre. ftersom min form har blivit mycket bättre sedan dess, är tränningen inte längre torterad.

Den mat jag äter nu jämfört med innan jag började processen är så mycket bättre. åda är hälsosamma, smakar bättre och ser bättre ut.

Jag har inte tappat 20 kg om 12 veckor, men jag förväntade mig inte heller. 20 kg var bara ett tal som sägs ha ett nummer.Frank kommer att förklara för dig vad jag har gjort på 12 veckor, och det är viktigt för mig att se till att jag ser all viktminskning som en stor bonus. Jag har inte hängt i ett antal, så att vara chockad om jag inte når numret inom den förväntade tiden. Såsom nu. Jag är väldigt glad över att jag har förlorat några kg och vet att jag kommer att fortsätta att gå ner i vikt eftersom jag älskar min nya livsstil.

Träning och diet var något jag bryr mig inte om tidigare, men det har blivit mycket intresse nu. u föredrar jag att laga all mat från grunden, så jag vet exakt vad jag får i mig, istället för att steka i mat från frysdisken. Frosna grönsaker jag äter, men det är det enda som kommer från frysen och in i mitt kök nu.

De tolv veckorna jag har gått igenom har på och med varit mitt första mellanmål. Målet när jag först började höll ut de tolv veckorna, och jag tänkte egentligen inte mer på vad jag skulle göra nästa. Förutom att detta var en livsstil som jag skulle fortsätta. I början hade jag nog att gå igenom veckorna som var och trodde inte att jag skulle göra det länge.

Under de tolv veckorna som har varit har jag lyckligtvis lärt mig att tycka om maten och att älska träningen. Som jag sa har jag bytt träningscenter och utövar nu på alansen i odø. Jag har inte världens erfarenhet av fitnesscentret, men jag älskar alansen. De har också många olika grupplektioner, som jag ser fram emot att försöka. Jag har inte försökt så många olika timmar än, eftersom jag har lagt min kärlek på TX och försöker gå med så många timmar som möjligt. Dessutom arbetar flera av Franks superflinte PT-studenter där. ara att de inte är studenter mer, men examen. Såsom Lill Monica Johansen, som kommer att bli min PT i framtiden. Jag ser fram emot fler sessioner med henne, där jag förmodligen kommer att sluta med en grym barriär dagen efter, som jag gjorde efter de första två sessionerna med henne.

Tack så mycket till er alla som har följt mig i den här artikelserien, rekommenderade artikeln, och det har satt mig framåt. Jag uppskattade så mycket. Slutligen kommer jag att avsluta denna artikel genom att tacka Frank izzo för allt han har gjort för mig. Han hjälpte mig att förändra mitt sätt att leva, lärde mig hur man tränar och hälsosam mat, såg till att jag fungerade ordentligt och förblev ofarlig (förutom gnagareåren) och motiverade mig genom tolv veckorna. Hade det inte varit för honom, hade jag fortfarande samma stil som tidigare, hade mycket rygg och knäkänslor och vägde mycket mer än jag gör nu. Tack Frank, du är helt fantastisk!

Före och efter bilder bröt sig bort.

Frank's kommentar

Första gången jag träffade Linn såg jag en blygsam och försiktig tjej. Hon är fortfarande en ödmjuk och blygsam tjej idag men försiktig? ej, hon har blivit modig och stolt över sig själv. "tt göra är att våga" är så fin på engelska, och jag menar personligen att Linn har gjort, hon har inte bara gjort, hon har en tendens att möta en helt ny värld.Ja, hon var inte riktigt bekväm att bli svettig eller ta handböcker som gjorde det möjligt för henne att tvätta händerna mellan vilopauser när vi tränade i början, men åh min flickvän imponerar på mig. För mig har det varit en otroligt rolig resa och det är en eländig känsla som finns vid skrivetid, med tanke på att dessa 12 veckor slutar idag. Linn kommer att vara i goda händer att komma och jag är stolt över att veta att flickan som kom in med knä krämpor, som hon inte är helt bli av med, men inte hindrade henne att förlora 19, har 3 kg fått en Det är syftet med träningen att det inte kan förklaras i det här inlägget.

Kom ihåg att Linn misshandlades i hennes högra knä, när hon sökte hjälp från specialister i Oslo fick hon veta att nästa och enda alternativet var att ta en bantning. Tjejen vägrade att ta detta på allvar och vara lite ful, jag ville att knäspecialisten skulle se vad Linn har gjort. Jag ska arbeta knä framåt och med hjälp av hennes nya PT kommer vi att se till att hon fortsätter sin utveckling.

Hennes resa börjar idag, och jag är säker på att när vi skriver en uppdatering i framtiden för dem som har följt och lyssnat på henne, kommer denna framgångshistoria att bli ännu mer framgångsrik. Från inte som svettning för att få mormor att börja träna har du gjort Linn och jag böjer i dammet och avslutar mitt inlägg med; Du är U!

Förhandsgranska och efter bild.

Linn slutliga resultat

Vikt: 99, 8 kg

Fat%: 41%

fettfri massa: 51. 4 kg

Här kan du läsa om hennes utgångspunkt.

Linn har ändrat sin livsstil med 19, 3 kilo och ser fram emot att fortsätta med en hälsosammare livsstil. OS! Hon har inte gått ner, hon har förändrats!

förväxlas mätning

eck 37 cm

rm: 36, 5 cm vänster och höger 36 cm

Waist mätning: 112 cm

höftmätning: 118 cm

Lår: 71, 5 cm höger och lämnade 73

Lägg till: 41, 5 höger och vänster 42, 5

ADVERT

Mest populära