Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Linn väg till en bättre livsstil - Vecka 6

Publicerad 11 aug 2013

Senast ändrad 24 juni, 2014

y Frank izzo - utbildning. nej

Så här har Linn ändrats från "Soappot till fysisk tillgång" på 6 veckor.

Här kan du läsa vem Linn är.

Linns uppdatering efter 6: e vecka

u är jag halvvägs. Vecka sex är över, och snart börjar vecka sju. De senaste sex veckorna har varit mycket rik och jag har lärt mig mycket. Jag har gått från att vara en lugn tvålpotatis för att vara fysiskt aktiv och intresserad av näring. Om någon hade berättat för mig för tre månader sedan att det skulle hända, hade jag aldrig trott dem.

Tidigare läste jag bara innehållsförteckningen i mat för att se om det var laktos och jag bryr mig inte om resten. u när jag har förändrat min livsstil, har jag också börjat läsa andra saker, som kilokalorier, proteiner, fetter och kolhydrater. Jag har haft några stora överraskningar genom att läsa de saker jag har ätit förut, eftersom jag trodde att de var "hälsosammare" än de var.

Jag har också hittat andra sätt att belöna mig själv än jag gjorde tidigare. Innan jag började med det var det vanligtvis något som jag brukade vara när jag trodde att jag förtjänade en belöning. Jag gick inte längre, så jag var tvungen att hitta nya belöningar. Och den nya belöningen blev nya färgstarka tränings kläder. Det känns också mycket bättre att köpa nya kläder, än något ohälsosamt som inte är bra för mig.

Jag har fått flera gånger om inte jag saknar maten jag åt tidigare, eftersom jag har en mycket bättre och friskare kost nu. Förunderligt kommer jag inte att göra det, i grund och botten. De få saker jag har missat, jag har introducerat senare. Såsom makrill i tomat, som du förmodligen har med dig. Här på dagen tänkte jag på vad jag brukade äta tidigare och tänkte på ostepop. Det var min stora svaghet. Jag saknar att äta ostepop, men jag vet att jag inte kan äta den länge. Jag har inte tillräckligt med makt att göra det. Jag tror inte att jag kan äta några, så att sluta.

Ibland har jag undrat vad jag har gjort hela tiden och varför jag har gjort det. Precis som när jag just börjat med livsstilsförändringen gick jag runt och kämpade och illamående hela tiden. ller under en av de första sessionerna med Frank. är det gick över, började jag se och känna resultat, och insåg varför jag hade börjat med detta. Jag känner mig mycket friskare och starkare än jag har gjort länge, och känner mig knappast längre. Förutom barriären är det en "bra" smärta, eftersom det beror på att jag har tränat.

För några dagar arbetar dörrstjärna för evigt och jag kämpar för att hitta motivation att träna. Då är det dags att sova på soffan och titta på tv.Jag är inte helt säker på vad som gör att jag tränar de här dagarna, men jag vet att det värsta är att komma ut ur dörren. är jag äntligen kom på mina träningsdräkter och låste utanför dörren går det vanligtvis bra. Det är min uppgift att inte återvända. Då måste jag träna och gå till gymmet. ftersom det tar mig en halvtimme att åka dit, strävar jag efter att hitta träningsmotivation på min resa.

Jag har tidigare nämnt att jag inte gillar intervallträning alls. Det är egentligen en övning som jag gillar mindre än HIIT, och det är legcurl. Det handlar om mig att göra den här övningen, men det gör jag fortfarande. Jag gör övningen oftare än jag ibland, eftersom jag försöker lära mig att tycka om det. Jag har försökt lära mig att tycka om det i sex veckor nu, men jag har inte gjort det ännu.

I veckan hade jag en ny övning på Franks program. Dead. ftersom jag har lärt mig att det kan gå hårt bortom min rygg om träningen inte är korrekt, skulle jag inte göra det utan att någon kan visa mig hur. Lyckligtvis för mig finns det många bra människor som tränar i samma centrum som jag. Så när det var dags för marklyft på mitt träningsprogram, gick jag till en stark man, som jag trodde kunde ha lyssnat på marklyft. Trevligt som han var, han sa att han kunde visa mig hur man gör det och hjälpa mig att göra övningen själv. fter mycket försök och fel, fick jag äntligen lyfta tyngdstången som den lyftes utan att lyfta fel. Så tack än en gång för patienten och den vänliga mannen som tog sig tid att hjälpa mig.

u har jag praktiserat utan Frank i två veckor, och det har varit mycket bra. Jag har lärt mig många övningar under de första fyra veckorna och lyckas göra allt utan vägledning, förutom den marklyft jag nämnde. Ändå ser jag fram emot att träna Frank igen, för det är något annat att ha självutbildning än att vara ett skämt av en prestationstränare.

Så i veckan är jag väldigt exalterad att träna mer på markhiss och att träna med Frank och hans eviga bra humör.

ADVERT

Mest populära