Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Kristine Gjøstøl Dyrnes

Vi fick en pratstund med Kristine bara några dagar innan hon för första gången kommer att vara på scenen.

 Kristine Gjøstøl Dyrnes

 25 år

 172cm

 ca. 63-64 kg (offseason) - ca. 57kg - för närvarande (onseason)

 Student

 Single

 o preliminära

 Kaliber gymtt bara komma i form som krävs för att gå på scenen är väldigt stor för mig. Jag är väldigt stolt över hur långt jag har kommit redan. aturligtvis hade det varit mycket roligt att ha gjort bra i både debutant klassen och i vanlig klass, men oavsett hur det går, jag kommer att vara nöjda med sina egna ansträngningar.Hehe ... Ja, säg det. Om du hade frågat mig lite över ett år sedan skulle svaret troligen aldrig ha varit i världen! Men under hösten förra året började jag tänka på tystnad och vad jag ska göra. Jag ville utmana mig själv både fysiskt och psykiskt, och därför kontaktade tränare Gunnar på Kaliber gym för att höra hur jag låg på, och om jag hade möjlighet att ställa. Han informerade mig om vad jag behövde fråga. Jag var tvungen att bygga innan jag kunde tänka på att starta en tävling. Därför fick jag ett program och en dietplan som jag borde följa för att bygga upp min muskelmassa.

Jag gick till ikini Fitness eftersom jag tycker att det är den här gren som passar min kropp bäst. Dessutom är jag mycket imponerad av idrottare i denna gren. De har en fin kroppsbyggnad och jag gillar det glamoröst runt allt.

Kan du berätta läsarna lite om hur du har tränat i den här tävlingen - hur har framsteg gjorts under de senaste 12 månaderna?

Jag kontaktade Coach Gunnar i november i november och fick ett tränings- och dietprogram med fokus på att bygga muskler, särskilt på benen. Jag utövade sedan styrka tre dagar i veckan. Detta program jag följde upp till runt påsktiden i år. Vid denna tidpunkt trodde coach Gunnar att jag var redo att starta tävlingen och målet var att göra höstens tävlingar. Under loppet har jag utövat 5 dagar i veckan. är det gäller cardioen har det varierat något under uppstarten.Positionerna är lite svåra. Det spelar ingen roll för mig, men det sägs att träning är en mästare. Hehe. Lyckligtvis har vi poserar strängar varje vecka på Kaliber gym. Kaliber FKK tar mycket väl hand om sina artister och vi har haft en professionell tränare som har väglett oss att ställa upp. Jag är oerhört nöjd. nnars har det varit mycket träning hemma. Men det är inte lätt att få allt att se elegant ut.

 (kcal) 

n vanlig dag med mat ser vanligtvis ut så här:

 • klockan 14.00
 • ungefär 20. 30
 • iskakor / russin och proteinpulver

Jag har varit tillräckligt tur att jag har varit relativt "hög" på kalorier hela vägen, så körningen har gått ganska smidigt. Det är bara nu de senaste veckorna jag har skurit lite i kalorier och efter klippet har energinivån sjunkit lite, men det kan bara saknas.fter höstens tävlingar planerar jag att bygga lite mer muskelmassa. Det blir bra att ha en vinst på träningen igen. nnars har jag spelat lite med tanken på tyst på våren. Men det här är något jag vill diskutera om min coach, Gunnar Strand Jacobsen, innan jag fattar något beslut. • Kreatin
 • C
 • Multivitaminer
 • Sälolja
 • ZM
 • proteinpulvertt ha en engagerad och motiverande tränare som tar sig tid för dig och att du uppfyller varje vecka för att höra hur du gör det och planera har fungerat mycket bra för mig. På så sätt kommer varje vecka en ny start med nya mål att göras. Det faktum att formen blir bättre och bättre för varje vecka är givetvis också mycket motiverande.Först och främst vill jag tacka världens bästa tränare, Gunnar Strand Jacobsen, som har varit där hela tiden. Han är alltid tillgänglig om jag undrar. nnars måste jag tacka min lillasyster som har bott med mig och stöttat mig under hela upploppet. Hade antagligen varit tyngre utan henne.

ADVERT

Mest populära