Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

För bara fyra veckor sedan bestämde Petter sig för att ställa in NM i Män kroppsbyggnad

 22 år

 186cm ish

 75kg Lågsäsong: 82kg

 Trondheim

 ail / Telekommunikation

 Line Celius

 Caliber FKK

 Chaos & PainFastställde mig ungefär 4 veckor sedan när jag skulle fråga när Line Celius var i gymmet och frågade om jag skulle fråga. Många hade frågat i förväg men har alltid sagt nej eftersom jag enligt min mening är för liten. Men Line hävdade att förra året kunde jag komma in i Junior-klassen så jag hade inget att förlora. gentligen vill jag lägga in thletic Fitness men på grund av en ryggskada som inte har varit bra ännu, kan jag inte slutföra träningen eller många av de övningar som jag behöver träna optimalt för F.Om 2 års styrketräning och drygt 1 år innan jag började med styrketräning.Sedan jag började träna har jag bara vunnit. Men i denna tävling har jag gått ner 7kg hittills.  • rödskivor med leverpomegranat och makrill i tomat till frukost.
  • rödskivor med leverpudding och kallskuret till lunch.
  • Kyckling eller lax till middag med potatis och kesost som ackompanjemang. elopp: tills jag var nöjd.
  • Kanske tog en rakning eller något för kvällen.

Med friheten att äta en chokladbit eller kaka på jobbet.Groats med proteinpulver till frukost. rödbröd, ägg och kokt skinka / hamburgare till lunch.

Kycklingfilé eller torsk till middag med massor av grönsaker. Cotttage ost och ett äpple för kvällen.Min kära mamma och de 3 dumma killarna jag bor med. Och inte minst min kära tränare <3Ja. Synergi tar sin proargi-9, omega-3 / trans, multivitaminer, zma, proteinpulver, bcaa och pwo.ara M, går in i detta utan några förväntningar eftersom jag är debutant.ej, efter arbete och träning har jag inte mycket tid kvar. Det lilla jag går till vännerKolla Chaosandpain. com för de bästa kosttillskott på marknaden! Om du använder rabattkod "pk20" så får du 20% rabatt på hela din beställning din

ADVERT

Mest populära