Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Påverka dig själv med mentala strategier!

Om du kan ansluta optimala program med optimala åtgärder måste du veta vad som ska bli en vinnare! Här är fasetten.

är du möter en detaljerad muskelkropp, finns det många som tillhör den stora genetiken, lyckan eller användningen av dopning! Jag kan också se ut så, men jag vill inte använda dopning, säger många.

n anledning till att vi ofta antar att människor med bra kroppar inte förtjänar dem är att många av dessa människor, åtminstone på ytan, verkar göra allt som är fel. Du tittar på när de tränar och tänker; Om han är i en helt fel situation, eller vet han inte att han inte ska utöva armar före bröstet. Samtidigt har denna kroppsbyggare en kropp som du skulle ge allt för.

Du har noggrant studerat näring och motion med stort intresse i flera år? du känner faktiskt mest. Så varför har dessa pluggar så muskulär fysik, trots att de aldrig läst och studerat så mycket som du?

tt veta är inte nödvändigtvis så viktigt, men om du fortfarande inte lyckas är problemet ett annat ställe. Många bodybuilders kan göra många misstag efter boken, men gissa vad? De gör dessa misstag med sådant fokus, beslutsamhet och disciplin att deras felaktiga träning fungerar bättre än din korrekta träning.

Om du kan ansluta optimala program / arrangemang med optimala åtgärder måste du veta vad som ska bli en vinnare!

Om detta hjälpte till och klargöra vissa saker, låt oss gå vidare till mentala strategier som jobbar gång på gång, oavsett var du är, oavsett hur du tränar.

Kroppsbyggnad är i stor utsträckning en mental sport - mer än de flesta andra sporter. n anledning är disciplin och strikt kost som krävs vid förberedelserna för tävling.

Även vid träning spelar mentalfaktorn en viktig roll. är du utövar en rörelse för en viss muskelgrupp, koncentrera dig helt på den och försök att tänka på att träningen verkligen stimulerar muskelgruppen.

är du utvecklar denna teknik kommer du att kunna aktivera starkare hjärnor från hjärnan till muskelgruppen du övar. Ju starkare impulserna desto mer muskelkraft kan du frigöra, vilket i sin tur leder till ökad muskeltillväxt.

Innan du börjar träna är det en bra idé att tänka igenom hela träningsprogrammet och ladda upp mentalt. Träna din medvetenhet så att du ser fram emot varje träning som något roligt och positivt. Om du programmerar dig ordentligt får du en positiv inställning till träningen och får automatiskt bättre resultat. Om du inte ser fram emot träning kan det leda till mentala blockeringar som påverkar din träning negativt.

är du går in i gymmet, koncentrera dig på motion så mycket som möjligt och koppla bort vardagliga problem och tankar.Om en tanke som inte sammanfaller med din träning faller in i ditt medvetenhet när du tränar, slå inte emot det, men låt det gå och samtidigt fokusera på ditt träningspass. tt anta en positiv attityd gäller inte bara din kroppsbyggnadsövning, det gäller självklart allt du gör. Du måste kunna programmera dig själv för att lyckas om du vill förbli framgångsrik. Låt inte negativa tankar komma in i medvetandet. n förutsättning för att tankar och känslor ska bli så positiva som möjligt är att kroppen gör så bra som möjligt. Se dig själv så du vill se dig själv i spegeln.

Det är hjärnan som upptäcker tankar och känslor. Om din kropp är förorenad genom ohälsosam livsstil och olämplig diet kommer det att påverka hjärnan så att tankar och känslor också är förorenade. Det finns förmodligen inte många människor, knappast någon, som bara har positiva tankar och känslor, men ingen har en kropp med perfekt hälsa, ingen föroreningar och ärftliga defekter.

Vi bör i alla händelser försöka hålla våra kroppar så rena som möjligt och därigenom skapa förutsättningar för positiva tankar och känslor.

är vi pratar om att hålla kroppen ren, tänker vi på kroppens vävnader. Det ligger i dessa alla celler i kroppen som badar, inklusive hjärncellerna. Hjärnan är din huvuddel och du bör ta hand om det. För att hålla din hjärna så bekväm som möjligt, håll blodet så rent som möjligt och förorena det inte med alkohol, nikotin eller andra ämnen som huvudvärk tabletter eller andra läkemedel.Depression orsakas av olika saker, men många av den så kallade vardagliga depression har en viktig gemensam nämnare. Med vardaglig depression tänker jag på den typ av depression där det inte finns någon allvarlig orsak till depression, men den vet helt enkelt generellt avskyvärd och i dålig form. n gemensam nämnare för denna typ av depression koncentrerar sig ofta på allt som du inte har i livet. Det finns mycket självkänsla bakom. Denna typ av depression kan ha en stark negativ inverkan på ditt träningspass och övergripande välbefinnande, t.ex. a. Det programmerar dig negativt.

Det borde vara intressant att veta för dem som ibland drabbas av denna typ av dåsighet för motion, att det finns en teknik som kan bryta detta dystra tillstånd om några minuter. Genom att koncentrera dig på allt du har i stället för allt du inte har kan du helt bryta dig ur detta humör. Ju mer du tränar på det här desto bättre kommer du att behärska tekniken. är du koncentrerar dig på alla positiva och alla bra saker du har i livet, ta saker också. för dig är både vardagligt och självklart, men det kanske inte är för alla andra. Uppskatta din frihet, var glad att se att du har huvudvärk, att du har möjlighet att träna, etc. Dessa enkla dagliga nöjen kan hjälpa dig att ge dig bättre humör, vilket ger dig bättre träning - resultat.tt kunna koppla är viktigt för alla människor. Kanske kan någon som allvarligt behöver behovet av avkoppling uppleva extra styrka, eftersom seriös utbildning kräver starkt engagemang både mentalt och fysiskt. Man måste kunna koppla bort vardagslivet och existera bara. Du kommer säkert att njuta av träningen om du slappnar av på ett eller annat sätt. Kanske har du redan möjlighet att koppla loss utan problem. Om, liksom så många av oss, har du problem med detta, rekommenderar jag att du studerar självhypnos och meditation. åda teknikerna kan vara utomordentligt värdefulla för hjälpkoppling.

Visualisering kan vara en del av självhypnos, som bl. a. Innehåller olika avslappningstekniker. Meditation betyder i huvudsak att du tömmer ditt medvetande för tankar, känslor och intryck. aturligtvis kan avkoppling i mer sunt förnuft också uppnås genom resor i skogar och fält och andra sportaktiviteter. tt vara i skogen och andas frisk luft är bland de bästa frikopplingsmöjligheterna.tt kunna programmera det undermedvetna med bra information med hjälp av olika tekniker är ett värdefullt verktyg för att uppnå de mål du har ställt, både när det gäller träning och andra områden i livet. Du kan i viss utsträckning jämföra hjärnan med en dator, den information du tillhandahåller kan lagras och tas till senare användning. Den lagrade informationen kan erhållas medvetet eller - vid undermedvetenhet - informationen kan påverka dig själv om du inte är medveten. Om du programmerar ditt undermedvetna positivt med information som automatiskt tillåter dig att agera och fatta beslut som leder till de mål du ställt in, har du aktiverat en stark kraft som kommer att fungera för dig. Olika tekniker används för att programmera omedvetet visualisering, hypnos, självhypnos och självsuggestion.Visualisering är särskilt viktigt för dig, tävlar eller planerar att konkurrera i bodybuilding, men det är också bra för dem som använder bodybuilding som träning. Det betyder helt enkelt dig. mentalt föreställa dig och skapa en bild av dig själv som du vill se om tre, sex eller tolv månader från och med nu. Genom att starkt och regelbundet koncentrera sig på bilden av dig själv som du skapat i ditt medvetande blir det lättare för dig att arbeta mot målet. Poängen är att du så tydligt som möjligt föreställa sig hur du kommer att se ut. Målet måste givetvis vara realistiskt, men å andra sidan bör du inte vara för blygsam. Vad du inte kan tänka dig i ditt medvetande kommer du förmodligen inte att kunna uppnå.

Du kan till exempel använda visualiseringstekniken några minuter varje natt innan du somnar. nligt vissa källor är man särskilt mottaglig för att programmera det undermedvetna när du somnar.Du kan programmera ditt undermedvetna så att det automatiskt hjälper dig att fatta rätt beslut. för att nå dina mål.

Även din kost och din träningsdisciplin kommer att dra nytta av detta, eftersom ditt undermedvetna program är programmerat enbart för att fatta beslut som leder till ditt mål. Det är lättare att motstå olika frestelser i matvägen när du håller din diet, din träning fungerar automatiskt och du är inspirerad av vad du gör. För en konkurrenskraftig kroppsbyggare är naturligtvis en del = teknik för att visualisera, och det är ett viktigt verktyg för dig när det gäller att omforma sig till statyn av kött och blod som kommer att presentera loppet. För en seriöst konkurrensutsatt kroppsbyggare är det lika svårt att arbeta som om det var för en skulptör som arbetar med lera. Det är viktigt att vara medveten om vad man ska skapa.lla kroppsbyggare tycker att det ibland mycket svårt att tända sig nog att de får en topp utbildning pass. Med tanke på de många skäl, allt från att känna lite "någon annanstans" till det lite mer allvarligt som problem på jobbet, med make eller förlust av något kärt, kan varje enskild upplever en ovilja att engagera sig i en fysisk aktivitet som är mer utmanande än de som uppträder i vardagen. (land dem som ständigt över tåg, är detta lätt att förstå.)

är detta händer, du har svårt att koncentrera sig tillräckligt på vad man ska göra i gymmet. Du kan knappast köra genom träningspass och vikterna känns mycket tyngre än vanligt. Du befinner dig kämpar med den femte upprepningen, där du vanligtvis hanterar 10 utan problem.

Tänk när dessa scenarier som du är redo att kasta in handduken, kommer det att finnas en mycket allvarlig man närmade dig, svingar en 38 kaliber pistol och ryter ut följande kommando "Plocka upp hantlarna och ta minst 10 repetitioner, eller jag ska skjuta ditt huvud! " Vad gör du? Du tar självklart upp tyngden och driver inte bara 10 men 15 reps.

yckeln till förståelse motivation är hur mycket det är värt. Värdet är det som gör att du växer eller underhåller. Motivation är alltså fyllas i enlighet med din önskan att öka eller bibehålla ett värdevi människor kan till stor del styr våra livsvillkor. Men det finns en del människor som ständigt säger att en olycka efter den andra har slog precis dem. Dessa är ofta samma människor som alltid hoppas att sakerna blir bättre eller får hjälp. Det finns inget fel med att hoppas eller få hjälp, men när detta signalerar ett passivt handlingsmönster utan något initiativ är det fel.

De flesta djur är mer beroende av omgivningen och kan inte göra mycket för att ändra dem. De flesta djur är till stor del vid instinkt. Vi människor kan förändra saker och vi borde använda den förmågan.Genom att titta på sammanhang och slutsatser kan vi agera och planera våra liv så att vi bättre kan styra sonens framtid. Möjligheten att kontrollera omständigheter är värdefull för en bodybuilder, oavsett om han tävlar eller övar.

ADVERT

Mest populära