Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Inomhus träning

Publicerad 21 augusti 2011

Senast ändrad 28 Jun 2014

v Även otevatn - utbildning. nej

Fallet närmar sig och för många betyder det träning. Här är många av de mest populära gruppaktiviteterna som finns på gym i orge.

Gruppträning är social. Här kan du träna träning med mindre välutbildade. De flesta gym har timmar som kräver god form eller mindre god form, ställer stora krav på samordning eller små krav på samordning, så att du kommer att kunna välja en aktivitet formulär som passar dig.

Här är några av de typer av träning du kan välja mellan.n populär form av uthållighetsträning som har funnits i många år. Här är en cykel med spinnhjul där kunderna själva kan bestämma motståndet mot cykeln. Instruktören leder klassen med fängslande musik och skapar ett varierat spår med "upp" och "ner" sluttningar. D. mot det i uppförsbacke trycks motstånd upp och ner, det finns lite eller inget motstånd. Med sådan frihet passar denna form av lämplighet alla. Så du kan bestämma hur tung motstånd du vill ha.

Utbildningscentra erbjuder oftast spinntid av olika längd.

Video av en spinning klass:OSU eller OSU bollen är motion uppfann och presenteras av David Weck 1999. OSU kulan består av ett uppblåst halv och en platt plattform. OSU betyder "båda sidorna upp" (Oth Sides Up), vilket indikerar att bollen kan användas på båda sidor.

är den står på bollen ger den en instabil yta. Denna instabilitet tillåter användare att hålla balansen för att undvika att falla av. Denna balansering innebär att kärn- och stödmusklerna i stor utsträckning är inblandade i träningen. Utbildningen är lämplig för alla. Denna form av träning används också ofta i idrottare i förebyggande och återhämtning av skador.

Video från en OSU timme:Det här är kanske den klasser form som har fått mest uppmärksamhet under de senaste åren. nligt Wikipedia är grundaren av Zumba eto Perez från Colombia. Zumba stötte på att denna eto glömde sin musik för en aerobics-klass och därmed var tvungen att använda musik som fanns i CD-spelaren i bilen. Musiken på dessa cd-skivor var cd-skivor med blandade salsa och marengsrytmer. Han bestämde sig för att använda denna musik och improviserade sin tid. Den här timmen var en succé och Zumba föddes.

Från och med idag erbjuder Zumba 6 olika varianter av träningen.

Slogan för Zumba är "Ditch the Workout, Join the Party". Här är fokus för att ha kul på träning!

Video från en Zumbatime:ody Pump är kanske den mest populära styrketräningsgrupp.Detta är originalet som Les Mills presenterade 1991. Les Mills presenterade denna form av träning endast i orge år 1997.

n vanlig odypumptime varar i 60 minuter. Denna timme består av 10 olika låtar. För varje låt utbildas en muskelgrupp. Timern har både uppvärmning och förlängning.

Vissa fitnesscenter erbjuder "express" varianter av odypump med en varaktighet av 30 till 45 minuter.

ffektiv träning av kroppspumpen?

Vissa gymkedjor har gjort sina egna varianter av detta träningskoncept.

Video från en ody Pump Tid:Les Mills International är ett företag med huvudkontor i ustralien som står för en mängd olika gruppmotionsaktiviteter.

Det var den tidigare olympiska deltagaren Leslie "Les" oy Mills, som började ett gym efter att ha spelat som en idrottsman som ligger till grund för det som nu heter Les Mills International. Det är sonen som för närvarande driver detta företag som ligger bakom kroppsutbildningsbegreppen odypump, ody ttack, odyjam, odyvive, PM, Sh'bam och CX30.ody ttack är enkel och svår uthållighet och styrketräning inspirerad av sport. Timmen är uppbyggd som intervallträning, växlar mellan hårda och lättare sträckor med inbyggda styrkaövningar på golvet med hjälp av kroppsvikt. Denna form av utbildning kräver liten till medelhög koordinering. Hård och effektiv träning med lite hoppning.

Video of ody ttack:nligt Les Milles webbplatser kombinerar du det senaste inom musik och danstrender. Utbildningen består av att flytta rörelser med hjälp av skinkorna och höfterna. Cool flyttar till de bästa danslåtarna - medan de tränar.

Video av odyjam:ODYVIV är en mångsidig träningspass där du tränas genom hela kroppen. ollar, gummiband och handböcker används för att stärka kroppen till musik.

video ody Vive:är lika traditionell spinning, men som i andra Les Mills koncept blir instruktörer skickas till förprogrammeras musik.

Video av PM:Dansetime bestående av 12 olika låtar.

Video av Sh'bam:Se föregående artikel om detta koncept.tt utbildningskoncept som utvecklats i orge. Men vad är Corebar? Detta är skrivet på deras hemsida: "Corebar ™ träning är ett komplett paket, både träning, styrka och balans träning för hela kroppen, men med särskild inriktning på kärnmusklerna. Den hämtar sin inspiration från många populära former av motion som aerobics, dans, kampsport, traditionella gymnastik undervisning, yoga, pilates m. M. Den hämtar också viktiga principer Utbildning av sjukgymnastik i förebyggande och rehabiliterande träning, bland annat tillbaka. Utbildningsformen har utvecklats och ordnats för att de flesta får träningsförmåner. Det innebär att fitnesscentret omfattar en mycket bred publik när de startar detta.

Corebar ™ är en viktad träningsstång, böjd i båda ändar och tillverkad i tre olika viktklasser av 1, 2 kg och 2, 5 kg.Vi rekommenderar alla att börja med lättviktsutgåvan, sedan gå vidare till den tyngre upplagan när träningstekniken är på plats. Corebar ™ är böjd i båda ändar, ergonomiskt anpassad till kroppen för att träna kärnmusklerna. Yoga

Yoga är en träningsmetod som använder fysiska positioner / övningar, andningstekniker, djupavslappning och meditation, stärker kropp och själ på ett balanserat och naturligt sätt. Här är målet att bli formen och vara jämn, muskler, leder och skelett ska stärkas, cirkulationen stimuleras och de inre organen upprätthålls.

Övning av yoga ger dig mer energi, ökat välbefinnande och bättre koncentration. Du lär dig också att hantera stress.

Yoga-video:

Pilates

"Pilates (eller Pilates Method of Joseph Pilates) är en form av fysisk träning med stabilitet och kroppskontroll som mål. Pilates är en slags styrketräning, men det handlar inte om att "pumpa" musklerna för att göra dem så stora som möjligt. Det handlar om att de inre ryggmusklerna är byggda från botten så att kroppen kan bäras ordentligt. Joseph Pilates utvecklade metoden i början av 1900-talet. Han kallade även övningsformuläret för Contrology eftersom han trodde att idrottare använder sinnet att kontrollera musklerna (Wikipedia).Catslide

Se föregående artikel om konceptet.Källor:

// www. zumba. com / om /

// www. coremon. com / senter_norwegian / Corebar. html

// www. lesmills. com /

// www. yoga center. se / yoga. htm

// www. Catslide. nej /

// www. wikipedia. com

ADVERT

Mest populära