Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

ÖKa din träningsintensitet med FORCED REPS!

Vad menar du om "tvingade reps"?

 är att få hjälp från en träningspartner att ta flera reps efter att du misslyckats med att göra mer på egen hand. Din träningspartner bör ta tillräckligt med tillräckligt för att slutföra reparationerna i normal takt.

Titta på någon som är svag i bänkpressar som tar en makrillhiss. Han skjuter upp stången från bröstet, stannar några centimeter över bröstet och ger sedan upp. Kolla sedan på en erfaren tyngdlyftare. är lasten börjar sakta och hotar att krossa den hårda kärnan, finner den alltid kraften att trycka den böjda staven upptill.

Forskarna förklarar att långsamma insatser som att använda maximal lyft kräver en speciell typ av uthållighet "neural styrka uthållighet" Power tenderar att sluta efter ett par sekunder, och du måste träna för att hålla den på toppen som så länge som en makløft kräver.

tt sätt att förbättra den neurala maktuthålligheten är att använda tvångsmedlemmar på ett smart sätt. Säg att du tar max 110 kilo i bänkpress. Kör sedan 2 x 85, 1 x 95, 1 x 100, 1 x 110, lx 115, och sedan ett tvingat rep på 120 kilo. Inte 125 eller 135 kilo! Det här är inte träningspartnerens trapeziusdag. Insistera på att han / hon ger dig samma hjälp. Stången måste skjutas långsamt genom den svåra punkten, snarare än att skjuta eller ligga och fastna. Du behöver en assistent som är erfaren tt använda någon vän är inte en bra idé.

 Om musklerna skakar och ger upp, går det på ackord med ökad styrka. Köra två eller tre tvingas enkel reps och sedan gå över till muskelbyggande fasen av utbildning, ta till exempel en bänkpress av 85 kg x 5 x 5 och handböcker snett på 60 kg x 5 x 5. De flesta kroppsbyggare bör begränsas tit körning tvingas reps bara en gång varannan vecka. Du kommer inte att bränna ditt nervsystem

ADVERT

Mest populära